25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Nişantaşı Üniversitesi ile ICBC Turkey bir araya geldi

Nişantaşı Üniversitesi Kurucusu Levent Uysal ile ICBC Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı Gao Xiangyang bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundular.

15 Mart 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
 Nişantaşı Üniversitesi ile ICBC Turkey bir araya geldi
Kurulduğu günden beri Türk yükseköğretimine fayda sağlayan ve Türk Üniversiteleri içinde fark yaratan; iki yıl önce taşındığı NeoTech Kampüs’te teknolojiyi üniversite eğitimi ile bir araya getirerek dikkatleri üzerine çeken Nişantaşı Üniversitesi Kurucusu Levent Uysal ile dünyanın en büyük Ticari Bankası ICBC’nın Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Gao Xiangyang, ICBC Türkiye’nin genel merkezinde bir araya geldiler.
 
Çin ekonomisi ve Türk ekonomisi hakkında istişare eden, Çin ile Türkiye ticari ilişkilerini değerlendiren iki isim; Çin ile Türkiye arasındaki stratejik ilişkiler, eğitim köprüsü, iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulundular.
 
Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin sonucunda iki isim Türkiye ve Çin ilişkilerine bir katkı sağlamanın mutluluğu ile hatıra fotoğrafı çektirerek tekrar görüşmek ve istişare etmek üzere sözleştiler.