20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Osman Baydemir: Allah o Kürtlerin belasını versin

Türkiye'nin Zeytin Dalı Harekatı'ndaki başarısıyla adeta çılgına dönen HDP'li Osman Baydemir, 'Allah Afrin operasyonunu destekleyen Kürtlerin belasını versin' dedi.

star.com.tr29 Ocak 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki terör yuvalarını temizleyerek bölgedi halkı zulümden kurtarmak için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı ile 80 milyon birbirine kenetlenirken, millettin kardeşliğini hazmedemeyenler kara propagandaya başladı. Mehmetçik ve ÖSO adım adım Afrin'e ilerlerken teröristlerin uğradığı bozgun terör yandaşlarını rahatsız etti.
 
HDP'li Osman Baydemir de Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütü PKK/PYD-YPG'ye yönelik operasyonlarını yalan yanlış bilgilerle karalamaya çalışırken, ''Allah Afrin operasyonunu destekleyen Kürtler'in belasını versin'' dedi.
 
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, TSK'ya ''işgalci'' diyen, terörle mücadeleyi destekleyen vatandaşları aşağılayan Baydemir'e "Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti devletini, devletin kurum ve organlarını aşağılama" ve "devlete karşı savaşa tahrik" suçlarından soruşturma başlatıldı.