25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Otoyollar ve Osmangazi Köprüsü bayramda bedava mı ücretsiz mi 2017

Otoyollar ve Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz olacak mı? Bayram nedeniyle seyahat edecek vatandaşlar bayramda ücretsiz olan yolları merak ediyor. Merak edilen soruların başında Yavuz Sultan Selim Köprüsü ücretsiz mi ve Osmangazi Köprüsü ücretsiz mi geliyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ramazan Bayramı nedeniyle bazı yolların ücretsiz olduğunu duyurdu.

27 Haziran 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Otoyollar ve Osmangazi Köprüsü bayramda bedava mı ücretsiz mi 2017

Ramazan Bayramı geldi çattı. Ramazan Bayramı nedeniyle klasikleşen köprülerin ücretsiz olma durumunun yeni köprüleri kapsayıp kapsamayacağı merak ediliyordu. Bu konuda açıklama Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’dan geldi. Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bayramda ücretsiz mi gibi soruların yanıtları haberimizde bulunuyor.

BAYRAMDA YOLLAR ÜCRETSİZ Mİ?

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, 15 Temmuz Şehitler ve FSM Köprüsü ile otoyolların Ramazan Bayramı'nda ücretsiz olacağını açıkladı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kamu olarak işlettikleri köprü ve otoyolların, 23 Haziran Cuma gününü 24 Haziran'a bağlayan gece yarısından, 28 Haziran sabah saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacağını söyledi.

BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?

Ramazan Bayramı yaklaşması ile tatile çıkacak olanlar hava durumu hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki bayramda hava nasıl olacak? Bayramda hava sıcaklığı artacak mı? Ramazan Bayramında hava nasıl? İşte Meteoroloji tahminlerine göre bayramdaki hava durumu... Bayramı fırsata çevirmek isteyen vatandaşlar hava durumunun nasıl olduğunu merak ediyor. 25-26-27 Haziran tarihlerine denk gelen Bayram tatilinde hava sıcaklıkları artacak.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uzun vadeli hava tahminlerine göre hafta  içi yurdun bazı bölgelerinde hava yağışlı geçse de bayramda sıcaklıklar yükseliş gösterecek.