18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Polis memuru, emeklilik dilekçesini verdiği gün intihara kalkıştı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Karaalioğlu Parkı’nda 49 yaşındaki polis memuru Mehmet Sait Yücel, iş çıkışı gittiği parkta tabancasıyla intihara kalkıştı. Ağır yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan 49 yaşındaki polis memuru Sait Yücel’in, bugün emekli olmak için dilekçe verdiği öğrenildi.

DHA28 Kasım 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:

Olay, Muratpaşa ilçesinde bulunan Karaalioğlu Parkı'nda saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Antalya Emniyet Müdürlüğü, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Yenikapı Polis Merkez Amirliğinde çalışan 49 yaşındaki polis memuru Mehmet Sait Yücel, gün boyu çalıştıktan sonra saat 17.30 sıralarında Karaalioğlu Parkı'na gitti. Sait Yücel, parkta bir süre oturduktan sonra iddialara göre oturduğu parkta bir süre kendi kendine konuştu. Üzerinde resmi üniforması olan Yücel, daha sonra tabancasını çıkarıp göğsüne dayadıktan sonra ateşledi.

Ağır yaralanan Yücel'e ilk müdahaleyi olayı gören vatandaşlar yaparken, olay yerine sağlık ekipleri çağırıldı. Ambulansa alınan polis memuru Mehmet Sait Yücel, yakında bulunan Özel Yaşam Hastanesine götürülerek hemen ameliyata alındı. Durumunun ciddi olduğu öğrenilen Mehmet Sait Yücel'in bir süre birlikte görev yaptığı 4 arkadaşı ile yerinin değiştirildiği belirtildi.  

 

 

 

49 yaşındaki polis memurunun eşinin de kendisi gibi polis olduğu öğrenilen Mehmet Sait Yücel'in Kepez ilçesinde bulunan Hal Karakolunda görev yaptığı kaydedildi. Öte yandan Sait Yücel’in ateşlediği silahtan çıkan merminin polis memurunun karaciğerinden girip çıktığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.