19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Cuma Mesajları Resimli Tıkla Gönder

Resimli, yazılı, uzun ya da kısa cuma mesajları arasından kendine en uygun olanı belirleyen vatandaşlar bu mesajlarla sevdiklerine gönderebilirler.

28 Temmuz 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Cuma Mesajları Resimli Tıkla Gönder

En güzel Cuma mesajları ve resimli cuma mesajlarını sizin için derledik. Cuma Mesajları göndererek sevdiklerinize hayırlı olmasını dileyebilirsiniz. Müslüman alemi açısından çok önemli olan bu günde mesajlar ile eşiniz, dostunuz, akrabalarınız ile aranızı sıcak tutmak için ve iyi dileklerinizi paylaşmak için haberimizdeki mesajları kullanabilirsiniz.

CUMA MESAJLARI 27 TEMMUZ 2017

– Yüksek makamlar yüksek tepeler gibidir koşarak çıkanlar nefes darlığı hisseder. Hayırlı cumalar…

– Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kâbuslar senden uzakta, melekler başucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Cuma günün mübarek olsun.

– Ruhu öldürmek bedeni öldürmekten daha büyük bir cinayettir. Hayırlı cumalar…

– Rabbim nefsimize ‘celaliyle', kalbimize ‘cemaliyle', hayatımıza ‘hikmetiyle', hatalarımıza ‘rahmetiyle', mahşerde ‘Muhammedîyle' yardım etsin inşallah. Hayırlı cumalar.

- Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne. “Cumanız mübarek olsun”

- Ey Benim Güzel Mevlam, Benim Senden istediklerimi  Değil; Senin Bende  Görmek İstediklerini Yaşat Bana. Amin! Hayırlı Cumalar.

- Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne. “Hayırlı cumalar”

- Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle. “Nurlu Cumalar”

- Kalbimiz imana, gönlümüz İslama, dilimiz Kur-an’a, kulağımız ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Amin. “Hayırlı Cumalar”