19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Reza Zarrab son dakika haberleri Reza Zarrab kimdir nereli kaç yaşında?

Reza Zarrab kimdir nereli soruları merak edilirken Reza Zarrab son dakika gelişmeleri gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyor. ABD'de tutuklu bulunan Reza Zarrab, dün Türkiye saati ile 19.00'da jarili büyük duruşma öncesi son kez hakim karşısına çıktı. İşte Reza Zarrab son dakika haberleri ve hayatı kariyeri hakkında merak edilenler...

17 Kasım 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Reza Zarrab son dakika haberleri Reza Zarrab kimdir nereli kaç yaşında?

Reza Zarrab son dakika haberleri geliyor. Amerika'da tutuklu bulunan Reza Zarrab kimdir? İş adamı Reza Zarrab aslen nereli ve kaç yaşındadır? Sarraf, İran'a yönelik yaptırımlardan kaçınmak için İran hükümeti ve diğer kuruluşların kurduğu mekanizmanın parçası olmakla suçlanıyor. İşte Reza Zarrab hakkında merak edilenler..

REZA ZARRAB KİMDİR?

Rıza Sarraf (d. 12 Eylül 1983 Tebriz), Türkiye’de faaliyet gösteren iş adamıdır. İran ve Türkiye vatandaşlıklarına sahiptir. Türkiye'de faaliyet gösteren Royal Holding'in sahibidir.

Hakkında rüşvetten kara para aklamaya kadar çeşitli iddialar olan Zarrab, 17 Aralık soruşturması'nda kilit isim olarak gözaltına alınmış, 70 gün tutuklu kaldıktan sonra suç vasfının değişme ihtimali doğduğu gerekçesiyle tahliye edilmiştir.