25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Sosyetik Ev Kadınları izle Sosyetik Ev Kadınları kadrosu kim kimdir oyuncuları ne iş yapıyor

Sosyetik Ev Kadınları izle Sosyetik Ev Kadınları kadrosu kim kimdir oyuncuları ne iş yapıyor? sorularının yanıtları merak ediliyor. Sosyetik Ev Kadınları kadrosunda hangi isimler yer alıyor. Kanal D yarışması Sosyetik Ev Kadınları kim kimdir? Hafta içi her gün Kanal D’de yayınlanan Sosyetik Ev Kadınları yarışması ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Sosyetik Ev Kadınları yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sosyetik Ev Kadınları'nda Elif'in tepkisinden sonra Sosyetik Ev Kadınları, ikiye ayrıldı. Birbirinden renkli ve ünlü isimlerin yer aldığı Sosyetik Ev Kadınları yarışmacıları hakkında merak edilenleri sayfamızda bulabilirsiniz.

16 Şubat 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Sosyetik Ev Kadınları izle Sosyetik Ev Kadınları kadrosu kim kimdir oyuncuları ne iş yapıyor

Sosyetik Ev Kadınları izle Sosyetik Ev Kadınları kadrosu kim kimdir oyuncuları ne iş yapıyor? Vatandaşlar sık sık bu soruların yanıtlarını araştırıyor. Sosyetik Ev Kadınları kadrosu kim kimdir? Sosyetik Ev Kadınları başladığı günden bu yana ilgiyle izleniyor. Yurt dışında büyük ilgi gören format bugün Türkiye'de  de yayın hayatına başladı. Sosyetik Ev Kadınları hafta içi her gün izleyici karşısına çıkıyor. Cemiyet hayatının tanınan simaları; Neslihan Kozanoğlu, Elif Sağlamyürek, Günsel Ülkü, Esra Tokgöz ve Ezgi Dargı “Sosyetik Ev Kadınları”nda bir araya gelerek özel hayatlarını ekrana taşıyor.  Program, yayınlandığı ABD, İngiltere, Kanada, Fransa ve Avustralya gibi birçok ülkede de büyük bir beğeni ile takip ediliyor.

NESLİHAN KOZANOĞLU KİMDİR?

Neslihan Kozanoğlu, İstanbul'da doğmuştur. Bafra Küçük Gazi İlköğretim Okulu ve Üsküdar Amerikan Lisesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra üniversite eğitimini de İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden tamamladı. 20 yıl önce Türkiye'de ilk defa kendi tarlalarında ekolojik tarımı başlatan Neslihan Kozanoğlu; sebze, meyve ve süt ürünleri üretti.

Neslihan Kozanoğlu, cemiyet hayatında lüks yaşantısıyla ön plana çıkan isimler arasında yer almaktadır. 80'li yılların başında batan Hisarbank'ın eski ortaklarından olan Ahmet Kozanoğlu ile evlenen Kozanoğlu, böylece tanınan bir isim oldu.

Hisarbank'ın batması sonrasında organik tarım yapmaya başlayan Neslihan Kozanoğlu, günümüzde eşiyle birlikte basından uzak duran bir yaşam sürmekte ve Polonezköy'de bulunan çiftliğinde hayvancılık ve tarım yapmaktadır.

Kozanoğlu, çiftliğini bir dönem ekrana gelen Aşk-ı Memnu ve Kurtlar Vadisi gibi dizilere de kiralamıştır.

Neslihan Kozanoğlu, geçtiğimiz günlerde Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Sosyetik Ev Kadınları programında yer almaktadır.

ELİF SAĞLAMYÜREK KİMDİR?

Elif Sağlamyürek aslında Mimardır; ancak Cafe işletmecisi olunca kendisini Kahvenin Ustası olarak tanıtmıştır. Nişantaşı’nda bulunan ve genelde ünlülerin takıldığı Bee Coffee’nin sahibidir.

Elif Sağlamyürek, 15 Ekim Ankara doğumlu. Ankara'da büyüyen Sağlamyürek'in bir kızı vardır. Cemiyet hayatında dDostluklarının pek fazla olmadığını dile getiren Sağlamyürek, aşk kadını olduğunu söylemiştir. Ziraat Mühendisi bir babanın kızı olan Sağlamyürek, Mimar Sinan Üniversitesi'nde mimarlık bölümünü kazanınca İstanbul'a yerleşti. İstanbul'a yerleştikten sonra bir mekanda sahne alan Sağlamyürek, Etiler'de bir villa showroom'u açtı. Davetler vererek cemiyet hayatına girdi

Alışverişte aktif olduğunu dile getiren Sağlamyürek, avokado ve ananas meyvelerini çok sevdiğini söylemiştir.

GÜNSEL ÜLKÜ KİMDİR?

Günsel Ülkü'nün hayat hikayesi şu şekilde; Adını moda tasarımcısı olarak duyuran ünlü isim Boğaziçi Üniversitesi İsletme bölümü mezunudur. Fashion TV'de modacı olarak programlara da çıkan Günsel Ülkü, L'Atelier d'Existence' isimli markanın da tasarımcılığını yapmaktadır. Son dönemlerde müziğe merak salan ünlü isim stüdyo çalışmaları da yaparak şarkılar kaydetmiştir.

Pilates yapmayı da çok seven Günsel Ülkü sosyete dünyasının tanınan isimlerinden biridir. Bir çok davete ünlü isimlerle katılmıştır. 2018 Couture koleksiyonunu geçtiğimiz günlerde şirketinin 10. yıldönümünde Nişantaşı'nda bir kafede kutlayarak tanıtmıştır. Tasarım işinde oldukça başarılı olmakla birlikte bir çok ünlü ismin moda tasarım danışmanlığını yapmaktadır.

 

SOSYETİK EV KADINLARI İZLEME LİNKİ- KANAL D

 

ESRA TOKGÖZ KIZILTAŞ KİMDİR?

Esra Tekgöz, evlenerek soy ismini Kızıltaş olarak değiştirmiştir. İstanbul'un en çok sevilen ve en pahalı güzellik merkezi olan Gia Güzellik Merkezi'nde sosyetenin de nabzını tutmaktadır. Bu güzellik merkezine gelen müşteriler ile samimi ilişkiler kuran Esra Tekgöz Kızıltaş böylece sosyeteye de dahil olmuş oldu. Evlidir ve 2 oğlu vardır. 'esratekgoz. com'isimli bir internet sitesi vardır.

Sosyetik güzel, Gia Cadde Güzellik Merkezi'nin kurucusudur. Uzun yıllar öğretmenlik yapmıştır. Kızıltaş aslında matematik okudu, daha sonra öğretmenlikten sıkıldığı için sektör değiştirip kadını oldu. Bir müşteri olarak kendi ihtiyaçlarından yola çıktı ve kendisinin istediği gibi bir güzellik ve masaj merkezi kurdu.

EZGİ DARGI KİMDİR?

2002 yılında Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olduktan sonra, Istanbul'un en prestijli otellerinde davet ve ziyafet organizasyonu konusunda deneyim sahibi oldu. Bu çalışma hayatım süresince her organizasyon için davet sahiplerine kendilerini özel ve eşsiz hissettirecek konseptler yaratma fırsatı buldu. Daha sonra yaklaşık on yıl önce kendi firmasını kurarak butik ve konsept çalışmalar yaptığı, baştan sona her detayı tasarlanmış düğün ve davetlere imza attı. Ezgi Dargı kendini düğün planlayıcısı olarak tanımlıyor.