19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Sultangazi’de aralık ayı etkinlikleri

İBB Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi, Aralık ayında da birbirinden ünlü isimleri sanatseverlerle buluşturuyor. Türk Halk Müziği sanatçılarından Bedia Akartürk’ün de konserinin bulunduğu Aralık ayı programlarında yetişkinler ve çocuklara yönelik tiyatro oyunları, film gösterimleri ile konserler bulunuyor.

29 Kasım 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Sultangazi’de aralık ayı etkinlikleri
TİYATRO GÖSTERİLERİ
 
Aralık ayı boyunca birbirinden farklı tiyatro gösterimleri sunulacak. Programlarda  "Truva",  "Panik Atak Mahir Atak" ve "Kınalı Kuzular" isimli oyunlar sahnelenecek.
 
Her Cumartesi günü saat 12.00-13.00 arasında ise çocuk oyunları gösterimleri yapılacak. Bu ay  "Mavişler Uzayda", "Volkan Abi ve Haylaz Maymun", "Kutup Macerası", "Çizgi Diyarında Bir Gün" adlı çocuk oyunları sahnelenecek.
 
HALK KONSERLERİ
 
Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi, sevilen sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Türk Sanat ve Halk Müziği'nde Levent Kaya, Züleyha ve Bedia Akartürk konser verirken, Tasavvuf Müziğinde ise Grup Dergah sahne alacak.
 
FİLM GÖSTERİMLERİ
 
Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde film gösterimlerine de yer veriliyor. 6-18 Aralık tarihleri arasında “Rüya” isimli film gösterimi bulunurken; 20-31 Aralık tarihleri arasında ise “İçimde Akan Nehir” isimli film seyircisiyle buluşacak.