19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Terör örgütü PKK elebaşı Kılıçdaroğlu'nu yalanladı

“Kandil’de terörist yok” diyen, Kılıçdaroğlu'nu, terörist başı Murat Karayılan’dan yalanlama geldi. Karayılan, çekilmedik açıklaması yaparken TSK’nın Kandil’de düzenlediği operasyonlarda 71 terörist imha edildi.

20 Haziran 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Terör örgütü PKK elebaşı Kılıçdaroğlu'nu yalanladı
Afrin’in PKK terör örgütünden kurtaran Mehmetçik’in 11 Mart’tan bu yana Irak’ın kuzeyinde sürdürdüğü operasyonlarda PKK’nın ini Kandil’e yaklaşıldığını resmi olarak duyurulmasının ardından ses Kandil’den önce CHP’den geldi. Daha önce Afrin operasyonuna da karşı çıkan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “PKK terör örgütünün Kandil'den ayrılıp başka bir bölgeye konuşlandığı şeklinde bizim istihbarat örgütümüz yok. Orada teröristler var mı yok mu bilmiyoruz” diyerek PKK terör örgütüne kalkan germeye kalktı.
 
“KANDİL’DEN ÇEKİLMEDİK”
 
PKK’nın koruma ekibine cevap, PKK terör örgütün elebaşlarından Murat Karayılan’dan geldi. PKK’nın Kandil’den çekilmediğini söyleyen Karayılan, “Sürekli Kandil’e gideceğiz diyorlar. Kandil boşaltılmadı. Eğer amaçları bizsek, Kandil’i boşaltmadık ve onları bekliyoruz. Tüm tedbirler alındı” diyerek ortaklarını yalancı çıkardı.
 
“CUMHUR İTTİFAKI KAZANIRSA YANARIZ”
 
Bu alçak sözlerle de yetinmeyen Karayılan, AK Parti-MHP ittifakının terör operasyonlarını Sincar ve Mahmur’a da uzatacağını bildiklerini belirterek, PKK terör örgütüne destek çağrısı yaptı. Diğer yandan kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, 10 Haziran’dan bu yana Kandil’e yönelik sürdürülen hava harekâtlarında aralarında elebaşlarının da bulunduğu 71 teröristi etkisiz hale getirdi. Aynı şekilde PKK’nın silah ve mühimmat depoları da yok edildi.
 
(Dirilişpostası)