23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Trabzon'da 17 Şubat Cuma günü okullar tatil

Trabzon'da 17 Şubat Cuma günü okullar tatil edildi. Meteorolojiden yapılan açıklamada Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin illerinde kıyılarda kuvvetli iç ve yüksek kesimlerinde yoğun (20 cm üzeri) kar yağışının olacağı bildirildi.

16 Şubat 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Trabzon'da 17 Şubat Cuma günü okullar tatil
Meteorolojiden yapılan son dakika açıklamasına göre, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin illerinde kıyılarda kuvvetli iç ve yüksek kesimlerinde yoğun (20 cm üzeri) kar yağışı etkili oluyor. Yoğun kar yağışının etkisinde olan Trabzon'da öğrenciler, okullar yarın tatil olur mu? Valilik kar tatili açıklaması yaptı mı? sorularının cevabını araştırmaya başladı. Meteorolojinin açıklamasında ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı, eğimin dik olduğu yamaçlarda çığ riski gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. Trabzon'da etkili olan kar yağışı nedeniyle bugün (16 Şubat Perşembe) bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Bu durum öğrencilerde yarın için de tatil beklentisine neden oldu.
 

TRABZON ANLIK HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN...

 
TRABZON'DA YARIN 17 ŞUBAT CUMA OKULLAR TATİL

Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde olumsuz hava koşullarının devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, ulaşımda güçlük ve sıkıntı yaşanmaması için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullarda 17 Şubat Cuma günü eğitim öğretime ara verildiği kaydedildi.

Öte yandan, hamile ve engelli kamu personelinin de yarın idari izinli sayılacağı vurgulandı.

TRABZON 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU