18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

TürkMedya’nın acı günü

TürkMedya Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yeşildağ’ın ağabeyi Mehmet Yeşildağ, 64 yaşında Hakk’ın rahmetine kavuştu. Yeşildağ Ailesi’ni, cenaze töreninde sevenleri, siyaset ve iş dünyasının ünlü isimleri yalnız bırakmadı.  

ADNAN GÜL14 Haziran 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
TürkMedya’nın acı günü

Mehmet Yeşildağ için Piyalepaşa Camii’nde kılınan cenaze namazına TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’ın yanı sıra siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Bir süredir kalp ve damar hastalıkları tedavisi gören işadamı Mehmet Yeşildağ’ın cenazesi, Piyalepaşa Camii’nde kılınan cenaze namazına müteakip Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze töreninde Mehmet Yeşildağ’ın kardeşleri TürkMedya Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yeşildağ, Ahmet Ali Yeşildağ, Hasan Yeşildağ ve oğlu Serdar Yeşildağ taziyeleri kabul etti. İki çocuk babası olan Yeşildağ’ın cenaze törenine eski AB Bakanı Egemen Bağış, AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan katıldı. Cenaze töreninde, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ve TürkMedya çalışanlarının yanı sıra Mustafa Erdoğan ve Rıdvan Dilmen gibi sanat ve spor dünyasından isimlerde yer aldı.