24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Umuda Kelepçe Vurulmaz 6. yeni bölüm 2. fragmanı - Son bölüm FOX'ta

Umuda Kelepçe Vurulmaz 6. yeni bölüm fragmanı Fox TV'de yayınlandı. Yayınlanan son bölüm izleyicilerden büyük beğeni aldı. Yayınlanan son bölümde Fırat, Onur'un tuzağından kurtuldu. Umuda Kelepçe Vurulmaz 8 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 6. yeni bölüm fragmanı, yeni bölümde neler yaşanacak ve son bölüm izleme linki haberimizde.

5 Aralık 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Umuda Kelepçe Vurulmaz 6. yeni bölüm 2. fragmanı  - Son bölüm FOX'ta
Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinin 6. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. FOX TV'nin yeni dizilerinden olan Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinin merakla beklenen 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İşte Umuda Kelepçe Vurulmaz 6. yeni bölüm 2. fragmanı ve son bölüm izlemek linki.

 
UMUDA KELEPÇE VURULMAZ 6. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?
 
Fırat’ın kaçma girişimi başarısızlıkla sonuçlanmıştır ve arkadaşları, İnci hoca herkes öğrenmiştir. Birlikte yola çıktıkları Fırat, şimdi arkadaşlarının gözünde onları yarı yolda bırakan, umutlarını elinden alan biridir. Fırat arkadaşlarına nedenlerini anlatmak için uğraşacak ve fedakarlıklar yapacaktır. Oğlunun her yaptığının üzerini örten Perihan da Fırat’ın kaçma girişiminin bir bedeli olduğuna inanıyordur. Bunu Fırat’a ağır ödetecektir ama Ceren buna asla müsaade etmeyecektir. Perihan’a Fırat’ın kim olduğunu söyler. Güler ise tüm bu yaşananlardan habersiz oğlunun ulaşmaya çalıştığı görüntüleri ele geçirir. Bütün sırlar bu CD’nin içindedir ve Güler izlediği taktirde her şey ortaya çıkacaktır.
 

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ 6. YENİ BÖLÜMÜ 8 ARALIK 2016 PERŞEMBE AKŞAMI SAAT 20.00'DE FOX'TA...

 

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

 
Fırat, Onur’un tehlikeli tuzağından kurtulmuştur ama bu olayı Güler duymuştur. Güler, Perihan’ın kapısına dayanır. Artık susmayacaktır. Her şeyi polise anlatacaktır. Perihan bu saatten sonra ne yapıp edip Onur’u kaçırmalıdır! Son şansı olabilir bu! Mahkûm gençlerin de hayatları başka bir kapıya açılıyordur. Özel bir izinle hafta sonlarını dışarıda geçireceklerdir. İnci’nin mahkûm kızlarla olan yeni düzeni başlamak üzeredir. 
 
Çoğu zaman hüzünlü ama oldukça keyifli bir ev ortamı. Aile olmanın ilk adımlarını atıyorlardır. Güler’in her şeyi öğrendiğini öğrenen Ceren ise onunla konuşmaya gittiğinde bir sürprizle karşılaşır. Fırat izinli olduğu için evdedir. Fırat ve Ceren’in bu yakınlaşması şimdi Güler’i de müthiş rahatsız ediyordur. Ceren’den oğlundan uzak durmasını isterken asıl tehlike yanı başında kol geziyordur. Onur ve Elif git gide yakınlaşıyorlardır.
 

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...