24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Ünlülerin deniz çıkarması

Bu yıl 11’incisi düzenlenen Vodafone Red Famous Cup dün Bodrum’da start aldı. Ünlü isimlerin profesyonel sporcularla birlikte yelken açtığı yarışta 30 tekne kıyasıya mücadele etti. Yarışlar bugün sona erecek.

HAKAN SADIÇ25 Eylül 2016 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Ünlülerin deniz çıkarması

Yelken  sporunu ve denizciliği sevdirmek amacıyla her yıl düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları dün Bodrum’da başladı. Bu yıl 11’incisi düzenlenen Vodafone Red Famous Cup’ın ilk günü heyecanlı ve renkli görüntülere sahne oldu. Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından Vodafone Red sponsorluğunda düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları’na 30 tekne 19 ünlü isimle birlikte yelken açtı. Yarışların ilk etabında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Bu yıl da sanat, spor ve medya camiasının önde gelen isimlerini konuk eden organizasyona Hatice Füsun Hattat, Elif Ece Uzun, Levent Özçelik, Pınar Aylin, Sefa Yamak, Tanem Sivar Dirvana, Zeynep Beşerler, Zeynep Mansur, Koray Bilici, Burcu Binici, Fulya Zenginer, Kemal Uçar, Suat Ünal, Bülent Çetinaslan, Uğur Kurul, Yonca Evcimik, Özlem Kaymaz, Billur Kalkavan gibi ünlüler katıldı.

Ödül töreni bugün

Vodafone Red Famous Cup, bugün yapılacak yarışların ardından sunuculuğunu Gani Müjde’nin üstleneceği ödül töreniyle sona erecek.