19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Uşak eski Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve eşinin sahibi olduğu 2 şirketine kayyum atandı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında dava açılan eski Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, eşi Aysun Erdoğan ile eski Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Oktay Akarca'nın yargılanması sürüyor. Bugünkü duruşmada, Ali Erdoğan ve eşi Aysun Erdoğan'ın sahibi olduğu iki şirkete kayyum atanmasına karar verildi

AA16 Mayıs 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Uşak eski Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve eşinin sahibi olduğu 2 şirketine kayyum atandı

Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında dava açılan eski Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, eşi Aysun Erdoğan ile eski Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Oktay Akarca'nın yargılanmasına devam edildi.

Uşak 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanıklar Ali Erdoğan, eşi Aysun Erdoğan, Ömer Oktay Akarca, avukatları, mağdur sıfatıyla eski CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, eski Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur ile tanık Okan Metin katıldı.

Duruşmada mağdurlara söz veren mahkeme başkanı, sanıkların FETÖ/PDY ile iltisakları ile ilgili bildiklerini anlatmalarını istedi.

CHP'Lİ VEKİL, PARTİSİNİ ANLATTI

Yılmaz, Ali Erdoğan'ın partisinden 2014 yılında belediye başkan adayı olmak istediğini, kendisi ve bazı partilerin buna karşı çıktığını, daha sonra bazı basın yayın kuruluşlarında hakkında yalan haberler yayınlandığını belirterek, bu haberlerin Erdoğan tarafından yayınlatıldığını, siyasi bir lince maruz kaldığını, kişisel hakları zarar gördüğü için şikayetçi olduğunu söyledi.