20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Yeni gelinin sır ölümü

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde, 20 günlük evli olan 25 yaşındaki Serpil Güre, oturduğu dairenin 4'üncü katından park halindeki bir otomobilin üzerine düşerek öldü. Güre'nin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

DHA20 Haziran 2013 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Yeni gelinin sır ölümü
Olay, dün saat 22.00 sıralarında, Adalet Mahallesi 1593/8 Sokak 21 numarada meydana geldi. Bir fastfood zincirinde çalışan 27 yaşındaki Yunus Güre ile görücü usulüyle tanışıp 5 ay nişanlı kaldıktan sonra 20 gün önce evlenen Serpil Güre, oturduğu 4'üncü kattaki dairenin balkonundan park halindeki otomobilin üzerine düştü. Kanlar içinde kalan yeni gelin Serpil Güre, ihbar üzerine gelen acil yardım ekiplerince Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen, Serpil Güre kurtarılamadı.

Polis ekipleri, olayın ardından evde inceleme yaptı. Yapılan araştırmada herhangi bir intihar notuna rastlanmadığı bildirildi. Emniyet yetkilileri eve girdiklerinde balkon ve pencerelerin kilitli olmasının dikkat çekici olduğunu belirtti. Serpil Güre'nin cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Güre'nin ölümünün ardından eşi Yunus Güre ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. Yunus Güre ilk ifadesinde eşinin balkondan düştüğü sırada banyoda olduğunu kaydetti, olayı, alt katta oturan annesinin yukarı çıkarak haber vermesi üzerine öğrendiğini söyledi. Yunus Güre ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kızının, inançları gereği intihar etmesinin söz konusu olmadığını söyleyen Serpil Güre'nin babası 55 yaşındaki Adnan Kırkpınar ise "Ölüm nedeni belirlensin. Düşme olayından 10 dakika önce telefonla konuştum, sesi çok sakindi. 10 dakika sonra mahallesine geldiğimde sağlık ekipleri başındaydı. Çok üzgünüm" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.