20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Yolda bulunan cesetlerin sırrı çözüldü.. Korkunç detaylar

İSTANBUL Arnavutköy’de, ağızları ve burunları koli bandıyla kapatılmış olarak bulunan cesetlerin Suriyeli 1.5 aylık hamile N.K ve eşi Lübnanlı M.K olduğunu belirledi. Ailenin tekstil işi yaptığı, ağız ve burunlarının koli bandıyla kapatılıp boğularak öldürüldükleri belirlendi. Çifti, yüklü miktardaki parasını Başakşehir’deki lüks sitedeki evlerinde gasp eden 2 Suriyeli gözaltına alındı. Polis çiftin 10 yaşındaki çocuklarının akıbetini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

15 Şubat 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Yolda bulunan cesetlerin sırrı çözüldü.. Korkunç detaylar
Arnavutköy, önceki gün, Delikkaya tren yolu mevkiinde yol kenarında ağzı koli bandıyla kapatılmış bir ceset gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi.
 
Yolda bulunan cesetlerin sırrı çözüldü.. Korkunç detaylar Polis ekipleri, bölgede yaptıkları çalışma sırasında, aynı yol üzerinde yaklaşık 500 metre uzakta ağzı koli bandıyla kapatılmış bir ceset daha buldu. Üzerlerinden kimlik çıkmayan cesetlerin 40 yaşlarında bir erkek ve 30 yaşlarında bir kadına ait olduğu tespit edildi.
 
Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, parmak izi incelemesinde kadının Suriyeli N.K., ikinci cesedin Lübnanlı eşi M.K’ya ait olduğu belirledi.
 
Polis, çiftin bitmiş bir koli bandı ve kan izleri bulunan evlerinde gasp edilerek işkence gördüklerini, ağız ve burunlarının kapatıldığı koli bandı nedeniyle boğularak öldürüldüklerini tespit etti. Şüpheli 2 Suriyeli gözaltına alındı.