19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Yusuf İslam, Dünya Helal Zirvesi'ne katılacak

İngiliz şarkı sözü yazarı ve yorumcu Yusuf İslam'ın, 29 Kasım'da gerçekleşecek Dünya Helal Zirvesi açılış törenine katılmak üzere Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

18 Eylül 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Yusuf İslam, Dünya Helal Zirvesi'ne katılacak
Ünlü İngiliz şarkı sözü yazarı ve yorumcu Yusuf İslam'ın, 29 Kasım'da gerçekleşecek Dünya Helal Zirvesi açılış törenine katılmak üzere Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.
 
Discover Events'ten yapılan açıklamaya göre, Yusuf İslam, AA'nın Global İletişim Ortağı olduğu 6. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Helal Fuarı ve Dünya Helal Zirvesi'nin açılışında konuşma yapacak.
 
İnsanların aynı derecede saygı gördüğü daha adil bir dünya için ortaya koyduğu çabayla da tanınan Yusuf İslam, İslamiyeti kabul ettiği yıllardan bu yana sürdürdüğü "muhteşem" yolculuğunda edindiği dersleri ve tüm inançlardan, düşüncelerden ve milletlerden pek çok insanı etkilemiş hikâyesini paylaşacak.
 
Dünya Helal Zirvesi'ni her yıl organize eden Discover Events'in Üst Yöneticisi (CEO) Yunus Ete, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yusuf İslam'ın katılımlarının etkinliği onurlandıracağını belirtti.
 
Ete, "Yusuf İslam, efsanevi bir müzisyen olmasının yanında bir insan hakları aktivisti. Böylesi önemli bir kişinin, etkinliğimize katılmasını dört gözle bekliyoruz. Helal kavramının yalnızca temiz gıda, adil finans düzeni ve turizm ile sınırlı olmadığını, toplumun her alanıyla ilgili olduğunu ondan öğreneceğiz." ifadelerini kullandı.