19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Okuldan atılınca öğretmeninin burnunu kırdı

Adana'da sınıfta kalmasının yanında disiplinsiz davranışlar sergilediği iddiasıyla okuldan atılan Adana Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi A.K., 2 arkadaşıyla birlikte müdür yardımcısını darp ederek burnunu kırdı.

HALİL BİLEK21 Ekim 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Okuldan atılınca öğretmeninin burnunu kırdı
Olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. 9'uncu sınıf öğrencisi A.K., geçtiğimiz yıl sınıfta kaldığı ve disiplinsiz davranışlar sergilediği için okuldan atıldı. Kayıt döneminde bir arkadaşıyla birlikte atıldığı okula gelen A.K., “Siz beni okulda nasıl atarsınız, beni nasıl sınıfta bırakırsınız” diyerek öğretmenlerle tartıştı. A.K., küfürler ederken müdür yardımcısı Adem Savaş, öğrenci “O küfürleri aynen sana iade ediyorum” dedi. Bunun üzerine A.K., Savaş'a saldırdı. Araya girenler tarafları sakinleştirirken A.K ve arkadaşı öğrenci okuldan çıkartıldı.

Bu olayı hazmedemeyen A.K., okula gitmek için evden çıkan Adem Savaş'ın önünü keserek, “Beni tanıdın mı?” diye sordu. Müdür yardımcısı, tanımadığını belirtince, “Beni nasıl tanımazsın ama şimdi tanıyacaksın” diyerek Savaş'a kafa atarak burnunu kırdı. Savaş, öğrenciye karşılık verince yanındaki arkadaşları da müdür yardımcısını darp etmeye başladı. Bu arada çevrede olayı gören vatandaşlar gelince saldırganlar kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Savaş, hemen Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Burnunun kırıldığı tespit edilen Savaş'a 10 günlük iş göremez raporu verildi. Tedavisinin ardından taburcu edilen Savaş, saldırganlardan şikayetçi olacağını açıklayarak, “Ben bu öğrenciyi tanımam, zaten okulda da benimle değil başka bir müdür yardımcısı arkadaşla tartışmıştı. Ona küfredince ben de araya girmiştim. Bugün de evimden çıkarken gelip beni darp etti. Burnum kırıldı” dedi.