19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Meram Belediyespor’un başarısı sürüyor

Afşin Eshab-ı Kehf Wushu Bölge Şampiyonasında altın madalya kazanan sporcular ve antrenörleri Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’yu ziyaret etti. Sporcuları tebrik eden Başkan Toru, başarılarının devamını diledi.

18 Eylül 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Meram Belediyespor’un başarısı sürüyor
Afşin Eshab-ı Kehf Wushu Bölge Şampiyonası’nda başarı elde eden sporcular, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette kategorilerinde birinci olan Reyhan Gül, Nurşah Çapın, Hazal Nas ile birlikte antrenör Mehmet Altınsarı ve Meram Belediyespor Kulubü Başkan Vekili Seyit Solma da yer aldı. Sporcuları tebrik eden Başkan Toru, “Başarılarınızın devamını diliyorum. Başarılarınızı okulda da devam ettirmenizi bekliyoruz” dedi.
 
Başkan Toru, “Özellikle gençlerimizin spora ilgi duyması çok güzel. Sağlıklı zihin yapısının oluşması için, sağlıklı bir vücut lazım. Zinde kalmak için de her yaşta, her zaman spor yapmak gerekiyor. Şu anda gençlerimiz, çocuklarımız spora ilgi duyuyor. İdare olarak bunun daha da gelişmesi noktasında her zaman desteğimiz olacak” ifadesini kullandı.
 
TEKVANDODA MUSTAFA YASİR ÖZ TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
 
Öte yandan Meram Belediyespor Kulubü’nün tekvandodaki başarısı da sürüyor. Kayhan Aytar Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda Meram Belediyespor tekvandocularından Mustafa Yasir Öz, Türkiye üçüncüsü oldu.
Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından düzenlenen Kayhan Aytar Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası 7-10 Eylül 2014 tarihleri arasında Konya'da yapıldı. 
 
Meram Belediyespor Kulübü’nü temsil eden Mustafa Yasir Öz,  27 kilogram erkeklerde Türkiye üçüncüsü oldu. Mustafa Yasir Öz’ü tebrik eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, sporcuların başarılarının devamını diledi.