19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

4. İstanbul Tasarım Bienali başvuruları için son günler

İstanbul Kültür Sanat Vakfı, 22 Eylül-4 Kasım 2018 tarihleri arasında 4'üncü kez düzenlenecek İstanbul Tasarım Bienali'ne hazırlanıyor. Bu yılın teması 'Okullar Okulu...' Bienal ekibi, 15 Aralık'a kadar farklı alanlardan katılımcıların başvurularını bekliyor.

7 Aralık 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
4. İstanbul Tasarım Bienali başvuruları için son günler

Okullar Okulu, yalnızca tasarımcı ve düşünürleri değil, dünyanın dört bir yanında matematik ve doğa bilimleri gibi farklı alanlarda çalışan profesyonelleri, mimarları, bilim insanlarını, mühendisleri, şefleri, zanaatkarları, aktivistleri, öğrencileri ve bu konulara ilgi duyan herkesi bienalin parçası olmaya çağrıyor.

Ölçüler ve Haritalar, Zaman ve Dikkat, Akdeniz ve Göç, Felaketler ve Depremler, Yiyecekler ve Gelenekler, Örüntü ve Ritim, Para ve Sermaye, Parçalar ve Cepler temalarından biriyle ilgilenerek bir proje sunmak ya da katılımcı olmak isteyen herkes, 15 Aralık 2017 tarihine kadar okullarokulu.iksv.org ve aschoolofschools.iksv.org adresleri üzerinden başvuru yapabilir.

Geleneksel tasarım etkinliklerinden farklı olarak yılın tümüne yayılmayı hedefleyen 4. İstanbul Tasarım Bienali, nitelikli araştırma ve deneye olanak tanıyan, kent ve ötesinden güncel gelişmeleri öğrenime dahil eden, üretken, süreç odaklı bir eğitim ve tasarım platformu olmayı hedefliyor.