24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Erdoğan’ı seviyorum Eyvallah!

‘Erdoğan’ı çok seviyorum’ açıklamasında bulunan ünlü sanatçı Zerrin Özer, kendisine yönelik eleştirilerin dozunun kaçtığını ve tehdit edildiğini söyledi.

27 Eylül 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Erdoğan’ı seviyorum Eyvallah!

Türk pop müziğinin önde gelen seslerinden Zerrin Özer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini dillendirmesinin ardından uzun süredir bazı kesimler tarafından hedef tahtasına oturtuluyor. Ünlü sanatçı kendisine gelen hakaret ve tehdit içerikli mesajlar üzerine yazılı bir açıklama yaparak ‘Erdoğan sevgim hesapsızdır, eyvallah’ dedi.

Sanat mahallesinin baskılarına rağmen Türkiye’nin birlik ve beraberliğinden yana tavrını koyan, bu bağlamda çeşitli platformlarda gerçekleştirilen toplantılara katılan Özer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisini dile getirmesinin ardından linç girişimiyle karşı karşıya kaldığını söyledi. Sanat dünyasında dik duruşuyla tanınan Özer, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili olarak ‘Ben bu kadar vefalı, yakın, sıcak, hümanist bir insan görmedim. Turgut Özal’ı çok sevdim, bir de Sayın Erdoğan’ı çok seviyorum’ demişti.

Ben buyum hem de 37 yıldır

İşte bu sözlerinin ardından hedef tahtasına oturtulan Özer, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: Ben buyum 37 yıldır.  Sizlerin bazılarından son derece hakaret dolu ve ölüm tehditlerine varan ağır, ciddi hakaretler aldım. Ben hesapsız yaşayan bir insan oldum ve parti marti anlamam. Sadece ulusumuzun Cumhurbaşkanı’nı böyle zarif ve dinleyen, vicdanlı bir insan olduğu için sevdim. Hiçbir bürokrat kompleksi olmayan bir insan tanıdım. Sadece çıkarsız seviyorum. Rahat uyuyorum. Kimseden bir şey istemiyorum. Biliyorum ki rabbim daima doğrunun yanındadır. Eyvallah.’