16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Gişede hüsrana uğradı

Kenan İmirzalıoğlu, son filmi Cingöz Recai ile ilgili konuştu. Gişede istenen rakama ulaşamayan filmle ilgili Kenan İmirzalıoğlu, 'Belli ki eksiklerimiz var. Yabancı filmler daha çok tercih ediliyorsa, kendimize bir dönüp bakmalıyız' dedi.

17 Kasım 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Gişede hüsrana uğradı

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer ve Meryem Uzerli'nin paylaştığı 'Cingöz Recai' 13 Ekim'de vizyona girdi. Film beklenen başarıyı yakalayamadı. Kenan İmirzalıoğlu gişeyle ilgili beklentinin karşılanmadığını söyleyerek şu açıklamalarda bulundu:

"Valla beklentiyi tam olarak karşıladığı söylenemez. Belli ki, eksiklerimiz vardı. Seyirci beklenen ilgiyi göstermedi. İnşallah bundan sonraki işlerimizde aynı hataları yapmayız. Yabancı filmler daha çok tercih ediliyorsa, kendimize bir daha dönüp bakmalıyız."

Ocak 2018'de, Kanal D'de ekrana gelecek 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi'ne hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu "Büyük bir iş yapıyoruz. İddialı yapımlarda ekip, bazı sahneler ve yönetmen değişebilir. Geç olsun, güç olmasın. Sorumluluğu büyük. Hakkını vermemiz lazım." dedi.