18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Oğuzhan Tükenmez kimdir?

Oğuzhan Tükenmez kimdir öldü mü Oğuzhan Tükenmez kaç yaşında nereli hangi dizide oynadı soruların yanıtları merak konusu oldu.

6 Ağustos 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
 Oğuzhan Tükenmez kimdir?

Star TV’de yayınlanan , başrollerini Elçin Sangu ve Baruş Arduç’un rol aldığı "Kiralık Aşk" dizisinde "Ozan" karakterini canlandırdı. Oğuzhan Tükenmez, İstanbul’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kiralık Aşk dizisindeki ekip arkadaşı Onur Büyüktopçu Twitter hesabından "Kiralik Aşk dizisinde beraber rol aldığım Oğuzhan Tükenmez elim bir kaza sonucu vefat etmiştir. Daha 22 yaşında gencecik bir çocuktu. Başımız sağolsun" mesajını paylaştı. 21 yaşındaki genç oyuncunun ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Genç oyuncunun sette ünlü oyuncular Barış Arduç ve Onur Büyüktopçu ile çekilmiş fotoğrafını da paylaşan Onur Akay, “Lise dördüncü sınıftan bu yana modellik ve oyunculuk yapan Türkiye'nin önemli şirketlerinin tanıtım filmlerinde de rol alan genç oyuncu, düzgün fiziği kadar yeteneğiyle de otoritelerden tam puan almayı başarmıştı. Hedefinin beyaz perdede önemli projelerde yer almaktı. Ailesine ve sevenlerine sabır dilerim. Mekânı cennet olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.

KİRALIK AŞK OZAN HAYATINI KAYBETTİ

Kiralık Aşk dizisinin oyuncularından 21 yaşındaki Oğuzhan Tükenmez’in, trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

21 yaşındaki genç oyuncunun ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Acı haberi oyuncu Onur Büyüktopçu Twitter hesabından duyurdu. Büyüktopçu, "Kiralik Aşk dizisinde beraber rol aldığım Oğuzhan Tükenmez elim bir kaza sonucu vefat etmiştir. Daha 22 yaşında gencecik bir çocuktu. Başımız sağolsun." mesajını paylaştı.



ONUR AKAY’DAN AÇIKLAMA

Bu kahreden olayı Sanatçı Onur Akay ve aynı dizide rol aldığı Onur Büyüktopçu duyurdu.

Akay, konuya ilişkin, “Kiralık Aşk isimli dizide onu Ozan karakteri ile tanımıştık. Ayrıca çok sayıda reklam filmlerinden de tanıdığımız 21 yaşındaki oyuncu arkadaşımız Oğuzhan Tükenmez, İstanbul’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Şişli’de dün gece 21:30 sularında çalıştığı iş yerinin motorunu alıyor tur atmak için ve Şişli Postanesi’nin önünde bir araba, genç oyuncunun kullandığı motora çarpıp kaçıyor. Hastaneye kaldırılan genç oyuncu maalesef kurtarılamıyor" açıklamasını yaptı.

ONUR BÜYÜKTOPÇU’DA DUYURDU

Büyüktopçu ise Twitter hesabından "Kiralik Aşk dizisinde beraber rol aldığım Oğuzhan Tükenmez elim bir kaza sonucu vefat etmiştir. Daha 22 yaşında gencecik bir çocuktu. Başımız sağolsun" mesajını paylaştı.




OĞUZHAN TÜKENMEZ KİMDİR?

Star TV'deki "Kiralık Aşk" dizisinde "Ozan" karakterini canlandıran Oğuzhan Tükenmez 21 yaşındaydı. Lise son sınıftan bu yana modellik ve oyunculuk yapıyordu. İstanbul'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.