16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

45. Pantene Altın Kelebek 2018 ödülleri sahiplerini buldu

Pantene Altın Kelebek 2018 ödülleri sahiplerini buldu. Pantene Altın Kelebek ödüllerini güzeller güzeli Çağla Şikel ve başarılı oyuncu Cem Davran sundu. Ertuğrul Özkök başkanlığında toplanan jüride bu yıl, Yeşilçam'ın efsane isimleri Ediz Hun ve Nebahat Çehre, müzik dünyasının dev isimleri Nilüfer ile Selami Şahin yer aldı. “Kırmızı halı” heyecanıyla başlayacak gece, sürpriz şovlar ve Türkiye'nin önde gelen sanatçılarının etkileyici performanslarıyla renklenecek.

11 Aralık 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
45. Pantene Altın Kelebek 2018 ödülleri sahiplerini buldu

Pantene Altın Kelebek ödülleri kim kazandı? Pantene Altın Kelebek 2018 ödülleri sahiplerini buldu. Pantene Altın Kelebek ödüllerini güzeller güzeli Çağla Şikel ve başarılı oyuncu Cem Davran sundu. Ertuğrul Özkök başkanlığında toplanan jüride bu yıl, Yeşilçam’ın efsane isimleri Ediz Hun ve Nebahat Çehre, müzik dünyasının dev isimleri Nilüfer ile Selami Şahin yer aldı.  “Kırmızı halı” heyecanıyla başlayacak gece, sürpriz şovlar ve Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının etkileyici performanslarıyla renklenecek. 

 

İŞTE GECENİN ÖDÜLLERİ

PanteneAltınKelebek yıldızı parlayanlar Ödülü: Afra Saraçoğlu, Merve Çağıran ve Aslı Bekiroğlu'nun.

En İyi Haber Programı: Ahmet Hakan'la Tarafsız Bölge

En İyi Erkek Haber Sunucusu: Cem Öğretir

En İyi Kadın Haber Sunucusu: Buket Aydın / Kanal D Ana Haber

En İyi Dizi: Çukur

Arka Sokaklar 500. Bölüm Özel Ödülü: Türker İnanoğlu

En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu: Çağlar Çorumlu

En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu: Pınar Altuğ

En İyi Çocuk Oyuncu: Kübra Süzgün, Demir Birinci ve Ali Semi Sefil

En İyi Erkek Sunucu: Acun Ilıcalı

Jüri Özel Ödülü: Cem Yılmaz

En İyi Pop Müzik Erkek Ödülü: Edis

Onur Ödülü: Cüneyt Arkın

En İyi Yarışma: Kelime Oyunu

En İyi Magazin Programı: Müge ve Gülşen'le İkinci Sayfa

 

Onur Ödülü: Sıla

Onur Ödülü: Nilüfer

 

Yaşam Boyu Onur Ödülü: Gökçen Kaynatan

En İyi Proje: Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları

En İyi Pop Müzik Kadın: Aleyna Tilki

En İyi Klip: Farkımız Var - Hadise

En İyi Romantik Komedi Dizisi: Erkenci Kuş

En İyi Romantik Komedi Dizisi Erkek Oyuncu: Can Yaman

En İyi Romantik Komedi Dizisi Kadın Oyuncu: Demet Özdemir

En İyi Dizi Çifti: İrem Helvacıoğlu - Ulaş Tuna Astepe

En İyi Erkek Oyuncu: Aras Bulut İynemli

En İyi Kadın Oyuncu: Özge Özpirinçci

En İyi Fantezi Müziği Erkek: Hakan Altun

En İyi Fantezi Müziği Kadın: Sibel Can

En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu: Pınar Altuğ

En İyi Çocuk Oyuncu: Ali Semi Sefil, Kübra Süzgün, Demir Birinci

En İyi Komedi Dizisi: Çocuklar Duymasın / Birol Güven

25.Yıl Özel Ödülü: Kenan Doğulu

En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu: Çağlar Çorumlu

En İyi Kadın Sunucu: Müge Anlı

Onur Ödülü: Gökçen Kaynatan

En İyi Gündüz Kuşağı: Fatih Ürek

Azerbaycan Yılın Kadın Sanatçı Ödülü: Aygün Kazımova

Onur Ödülü: Müslüm Gürses (Ödülü Muhterem Nur aldı)

En İyi Senarist: Ayşe Ferda Eryılmaz, Nehir Erdem / Sen Anlat Karadeniz

En İyi Dizi Müziği: Toygar Işıklı / Çukur

En İyi Yönetmen: Osman Sınav, Emre Kabakuşak, Yusuf Ömer Sınav / Sen Anlat Karadeniz

En İyi İnternet Dizisi: Fİ

En İyi Spor Programı: Yüzde Yüz Futbol / Rıdvan Dilmen, Murat Kosova

En İyi Halk Müziği Erkek: Mümin Sarıkaya

En İyi Halk Müziği Kadın: Sevcan Orhan

En İyi Müzik Grubu: Athena

Yılın Şarkısı: Gazapizm - Heyecanı Yok

En İyi Çıkış Yapan: Ezhel

Bu yılki töreni usta oyuncu Cem Davran ile hem podyumların hem de ekranların sevilen yüzü Çağla Şıkel sundu.

 

PANTENE ALTIN KELEBEK NASIL OY VERİLİR?

Katılım Koşulları

1. Oylama, http://pantenealtinkelebekodulleri.com/ internet sayfası üzerinden tüm kullanıcıların kullanımına açıktır ve ücretsizdir.

2. Katılımcı, oylamaya katılım için login olmaları ve talep edilen tüm bilgilerin doldurulması gerektiğini kabul eder.

3. http://pantenealtinkelebekodulleri.com/ uygulaması Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş (“Hürriyet”) ve Procter & Gamble Ltd. Şti. tarafından hazırlanıp yönetilmektedir. Söz konusu uygulama ve Hürriyet internet sayfası üzerinden toplanan veriler ve bunların işlenmesine ilişkin usul ve esaslar için Katılıcımaların, internet sayfasında yer alan Gizlilik Politikası’nı http://www.hurriyet.com.tr/veri-politikasi/ ve http://www.pg.com/privacy/turkish/privacy_statement.shtml incelemesi tavsiye edilir.

4. Oylama, 1. Tur olarak 21.09.2018'de başlayıp 05.10.2018 günü 23:59’da sona erecektir. 2. Tur olarak 12.10.2018'de başlayıp 12.11.2018 günü 23:59’da sona erecektir.

5. Katılımcı, oylama boyunca oluşturduğu ve seçtiği seçenekleri kendi rızasıyla paylaştığını uygulamaya katılarak kabul etmiştir.

6. Oylama tarihleri arasında “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” kampanyası kapsamında www.pantenealtinkelebekodulleri.com internet sitesinde (ücretsiz) yayınlanacak forma; ad soyad, doğum tarihi, adres, e-mail, cinsiyet ve saç tipi bilgilerini doldurarak, 21 Eylül - 05 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 1. Aşama oylamada; seçenekler arasından, konularında yılın en başarılı buldukları sanatçılarını işaretleyenler ya da kendi adayını diğer seçeneğine yazanlara, 12 Ekim - 12 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek 2. aşamada halk tarafından en çok oy almış ilk 5 aday arasından birine oy kullanılacaktır. Her dala katılım 1 adet oy ile sınırlı olup 30 dal olması nedeni ile kişinin en fazla katılım hakkı 30 adettir.

7. Katılımcılar tarafından belirtilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır.

8. Hürriyet oylama boyunca, oylama sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını tespit etmesi durumunda yarışmacının o ana kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme ve kullanıcıyı yarışmadan men etme hakkını saklı tutar. Ayrıca bu kişiler hakkında yasal işlem başlatma hakkı saklıdır.

9. Hürriyet, bu uygulamaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden, Facebook mecrasından kaynaklanan sorunlardan ve her türlü teknik aksaklıklardan dolayı (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

10. Katılımcılar uygulama dahilinde verdikleri kişisel bilgilerinin doğru ve eksiksiz olduğunu kabul ederler. Kullanıcı yarışma süresince verdiği bilgilerde herhangi bir değişiklik olması halinde bu durumu Hürriyet’e bildirmek ile yükümlüdür. Bilgilerin eksik veya yanlış olması nedeniyle kullanıcıya ulaşılamamasından ve bu nedenle oluşabilecek her türlü doğru veya dolaylı zarar hususunda Hürriyet kesinlikle sorumlu kabul etmez.

11. Oylama kaydı sırasında katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebi ile yaşanacak aksaklıklardan, Hürriyet sorumlu tutulamaz.

12. Hürriyet, katılımcılarının kişisel bilgilerin gizli tutulması konusunda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması kanunu ve ilgili mevzuatta öngörülen gerekli tedbirleri almaktadır. Hürriyet' in gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına rağmen sisteme düzenlenecek saldırılar sonucunda bu bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi halinde Hürriyet, durumu İlgili Kişi’ sine ve Kişisel Verileri Koruma Kurul’una gerekli bildirimleri yapar. Katılımcı, kişisel verilerin Procter & Gamble Ltd. Şti. ile paylaşıldığını kabul eder. Gerekli güvenlik tedbirlerinin alınmasında veri sorumlusu sıfatıyla Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş ve Procter & Gamble Ltd. Şti. beraber sorumludurlar.

13. Hürriyet oylama tarihleri, katılım koşulları ve oylama ilgili değişiklik yapma hakkına sahiptir.