20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Adem Kılıççı kimdir?

Adem Kılıççı kimdir kaç yaşında 2018 Survivor Adem Kılıççı nereli? soruların yanıtları araştırılıyor.

18 Şubat 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Adem Kılıççı kimdir?

Adem Kılıççı kimdir kaç yaşında nereli? All Starlarda yer alacak iddialı isimlerden biri olan Adem Kılıççı ringlerde sergilediği performansın yanı sıra Survivor’a da geçen yıl damga vurmuştu. Adem Kılıçcı, 5 Mart 1986 tarihinde Ağrı'da dünyaya geldi. 1,85 boyunda olan Kılıçcı, İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. Boks sporuyla uğraşan Adem Kılıçcı, Survivor'un 2017 sezonunda yarıştı ve burada Ogeday ile finale kalarak ikinci oldu. 2004 yılında Antalya'da düzenlenen Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı.

SURVİVOR ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

Adem Kılıçcı, 5 Mart 1986 tarihinde Ağrı'da dünyaya geldi. 1,85 boyunda olan Kılıçcı, İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. Boks sporuyla uğraşan Adem Kılıçcı, Survivor'un 2017 sezonunda yarıştı ve burada Ogeday ile finale kalarak ikinci oldu. 2004 yılında Antalya'da düzenlenen Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı. 2007'de Chicago'nun ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya aldı. 10 Ağustos 2008 tarihinde 2018 Yaz Olimpiyatlarında, 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a 14-3 yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı.

2009 yılında İtalya'nın Pescara şehrinde düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda gümüş madalya kazanan Kılıçcı, 2011'de Ankara'da Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı.

2012'de Londra Olimpiyatları'na katıldı. 1 Şubat 2017 tarihinde doping testinde, dehydrochlormethyl testosterone (turinabol) isimli yasaklı maddeye rastlanması nedeniyle Olimpiyatlardan diskalifiye oldu. Diskalifiye olması nedeniyle aldığı 5'incilik derecesi de iptal edildi.

2013 yılında Mersin'de düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda altın madalya kazanan Kılıçcı, 2014-15 Dünya Boks Federasyonu'nun (AIBA) düzenlediği APB Profosyonel Boks Ligi'nde Dünya Şampiyonu olarak Rio Olimpiyatlarına katılma hakkı kazandı. Fakat numunesinde yasaklı maddeye rastlanması nedeniyle Olimpiyatlara katılamadı.

SURVİVOR KADROSU KİM KİMDİR?

Survivor ünlüler kadrosu; Sema Aydemir, Nagehan Karadere, Merve Aydın, Turabi, Murat Ceylan, Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu, Sahra Işık, Nihat Doğan, Damla Can, Ümit Karan

 Survivor gönüllüler kadrosu; Cumali Akgül, Birsen Bekgöz, Ramazan Kalyoncu, Gizem Kurtulan, Melih Özkaya, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç, Nevin Yanıt Baltacı, Anıl Berk Baki, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Marcus

SURVİVOR İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Survivor 2018'de All Star ve Gönüllüler takımları yeni sezonun ilk bölümünde karşı karşıya geliyor. Turabi ve Hilmicem dışında şampiyonun bulunmadığı yarışmada Ünlüler ve Gönüllüler liderlik için yarışacak. İşte Survivor’da bu hafta meydana gelecek olaylar ve yarışmacılara hazırlanan ilk sürpriz…

Adaya iddialı sözlerle giriş yapan yarışmacılar yeni bölümde Acun Ilıcalı’nın hazırladığı değişiklik ile adadaki ilk şaşkınlıklarını yaşayacaklar. Geçtiğimiz dönemlerde de benzer uygulamalar yapan Ilıcalı birinci bölümde Ünlüler takımı yarışmacılarından birinin Gönüllüler takımı içerisine dahil edileceğini söyleyecek. Aralarından birini gönüllülere gönderecek olan yarışmacılar henüz ilk hafta olmasına rağmen büyük bir değişiklik ile oldukça şaşıracaklar.