20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Ahsen Eroğlu kimdir kaç yaşında dizileri neler

Ahsen Eroğlu kimdir dizileri nelerdir merak ediliyor. Ahsen Eroğlu kaç yaşında nerelidir? Magazin gündeminin çok konuşulan isimleri arasında yer alan Ahsen Eroğlu biyografisini haberimizde derledik. Ahsen Eroğlu yaşı hayat hikayesi nasıl? Güzelliğiyle dikkat çeken Ahsen Eroğlu İstanbullu Gelin yeni sezon oyuncu kadrosunda. Gelin birlikte Ahsen Eroğlu biyografisini inceleyelim. Başarılı oyuncu Ahsen Eroğlu 1 Ocak 1993 Çorlu doğumlu olan Eroğlu, Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’ndan mezun oldu.

29 Ağustos 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Ahsen Eroğlu kimdir kaç yaşında dizileri neler

Ahsen Eroğlu kimdir dizileri nelerdir Ahsen Eroğlu kaç yaşında nerelidir merak ediliyor.  Başarılı oyuncu Ahsen Eroğlu biyografisini haberimizde hazırladık. İstanbullu Gelin yeni sezon oyuncu kadrosunda yer alan Ahsen Eroğlu kim yaşı kaç hangi dizilerde rol aldı araştırılıyor. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan İstanbullu Gelin’de Yaz karakteri için genç ve sevilen oyuncu Ahsen Eroğlu ile anlaşıldı.

AHSEN EROĞLU KİMDİR?

Ahsen Eroğlu, 26 Mayıs 1993 tarihinde Tekirdağ Çorlu ilçesinde dünyaya gelmiştir. Spora son derece meraklı olan ve bu anlamda küçük yaşlarından itibaren spor eğitimleri alan Eroğlu, zaman içerisinde ailesinin de yönlendirmesi ile birlikte okul yıllarında tiyatro anlamında aktif bir şekilde kendisini geliştirme yoluna gitmiştir.

 

Başarılar ile devam eğitim hayatında lise yıllarının noktalanması ile birlikte Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nu kazanmıştır ve buradan başarılı bir şekilde mezun olduktan sonra kendisini çok daha fazla oyunculuk üzerine yönlendirme yoluna gitmiştir. Genç isim, güzelliği ile de kısa bir zaman dilimi içerisinde ön plana çıkmıştır.

Ahsen Eroğlu, üniversiteyi tamamladıktan sonra zaman içerisinde oyunculuk eğitimleri almış ve kendi çabaları ile birlikte sektörde kendisini gösterme yoluna girmiştir. Kısa zaman içerisinde fark yaratan Ahsen Eroğlu, profesyonel anlamda ki kariyerine ilk olarak Yedigün ve Tadım markalarına ait reklam filmlerinde oynayarak başlamıştır ve halkın aklında kalan bir isim olma başarısını göstermiştir.

Kariyerine reklamlar ile başlayan Ahsen Eroğlu, zaman içerisinde dizi yapımcıları tarafından da keşfedilmiştir. İlk olarak profesyonel televizyon kariyerine Bir Modern Habil Kabil Hikayesi dizisi kadrosunda ve orta metrajlı bir proje ile start vermiştir. Bu projede kendisi ile birlikte Gürkan Günal, Merve Çeltek ve Sercan Dede gibi isimler yer almıştır ancak çok uzun süren bir dizi projesi olmamıştır.

İlk dizi projesinin ardından güzelliği ve oyunculuk yetenekleri ile çok ciddi anlamda fark yaratan Eroğlu, sonrasında ise 2015 yılında Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi kadrosuna dahil olarak bir anda çok büyük bir sıçrama yapmıştır. Dizide Meleki Hatun karakterine hayat vermiştir ve çok sevilmiştir. Dizi projesinde başrollerde Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Aslı Tandoğan, Nurgül Yeşilçay gibi isimler yer almaktadır.

2016 yılında başlayan ve kısa zaman içerisinde izlenme rekorları kıran Anne dizisi kadrosuna davet edilen Ahsen Eroğlu, bu dizide Duru karakterine hayat vererek izleyici karşısına çıkmış ve çok ciddi anlamda fark yaratmıştır. Dram projesi olarak dikkat çeken bu dizide kendisi ile birlikte Vahide Perçin, Cansu Dere, Beren Gökyıldız, Gonca Vuslateri ve Alize Gördüm gibi isimler yer almıştır.

Genç ve güzel oyuncu Ahsen Eroğlu, Kanal D ekranında yayınlanan ve bir baba ile kızlarının hikayesinin anlatıldığı "Kızlarım İçin" adlı dizide Suna rolünü canlandırmıştır.

Star TV kanalında yayınlanan ve beğeniyle izlenilen İstanbullu Gelin dizisi ile birlikte ekranlara geri dönüyor. Dizide Süreyya’nın ve Faruk'un kızı Yaz olarak yer alacak.