19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Alp Navruz kimdir, kaç yaşındadır?

Alp Navruz kimdir, kaç yaşında ve nerelidir merak ediliyor. Başak Parlak Alp Navruz aşk yaşıyor mu sorularının yanıtı araştırılıyor. Milyonların gönlünde taht kurmuş isim Alp Navruz Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan karakterine hayat veriyor. Son dönemlerde adı aşk dedikodularına karıştığı Başak Parlak ile anılıyor.

12 Aralık 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Alp Navruz kimdir, kaç yaşındadır?

Başak Parlak uzun yıllardır ekranlarda olan Başak Parlak dram ve komedi pek çok yapımdan tanıdığımız yetenekli genç oyunculardan biridir. 3 Kasım 1988 doğumlu olan genç oyuncu aslen Tekirdağlıdır. Alp Navruz 1992 doğumludur. 1.85 cm boyunda ve 80 kilo olan Alp Navruz, modellik ile kariyerine başladı. Yakışıklı ve bir o kadarda başarılı oyuncunun adı şu sıralar adı Başak Parlak ile anılıyor. 

BAŞAK PARLAK ALP NAVRUZ AŞKI

 

 

‘Fazilet Hanım Ve Kızları’nın başrol oyuncusu Alp Navruz’la, ‘Şevkat Yerimdar’ dizisinde Esin karakterini canlandıran Başak Parlak, yeni bir aşka yelken açtı.

Cadde'nin haberine göre, geçtiğimiz aylarda evlilik kararı aldığı 3 yıllık sevgilisi müzisyen Caner Karamukluoğlu’ndan ayrılan Parlak, Navruz ile Nişantaşı’nda baş başa yemek yedi.

Çıkışta birbirlerine sarılarak yürüyen çift, flaşlar patlayınca şaşırdı. İkili, “İlişkiniz hayırlı olsun” diyen muhabirlere gülümseyerek yanıt verdi.

 

ALP NAVRUZ KİMDİR?

 

 

Alp Navruz, 2 Şubat 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Alp Navruz'un bir kız, bir de erkek kardeşi bulunmaktadır.

Oyunculuğa ilkokul sıralarında kendi yazdığı bir tiyatro oyununda oynayarak başladı, sonrasında Altan Erkekli, Cihan Ünal gibi usta isimlerden dersler aldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu.

1.85 cm boyunda ve 80 kilo olan Alp Navruz, modellik ile kariyerine başladı.

Yüzme ve okçuluk sporu ile ilgilenmektedir.

Yazı yazmayı çok seven Alp Navruz, şiir ve öyküler yazmaktadır.

Modellik yapan Alp Navruz oyunculuk eğitimi alarak ilk kez Ceberrut sinema filmiyle oyunculuk kariyerine adım attı, daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisinde Berke rolü ile ilk dizisinde yer aldı.

2017 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanan, başrolü Nazan Kesal, Afra Saraçoğlu, Deniz Baysal, Mahir Günşiray, Çağlar Ertuğrul, Tolga Güleç, Alp Navruz ile paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan Egemen karakterini canlandırdı.

 

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2017 – Fazilet Hanım ve Kızları (Sinan Egemen) (TV Dizisi)

2016 – Arkadaşlar İyidir (Berke) (TV Dizisi)

2015 – Ceberrut (Mert) (Sinema Filmi)

 

BAŞAK PARLAK KİMDİR?

 

Uzun yıllardır ekranlarda olan Başak Parlak dram ve komedi pek çok yapımdan tanıdığımız yetenekli genç oyunculardan. Şimdilerde filmleri uzun süre konuşulan ve sonra dizisiyle seyirci karşısına çıkan Şevkat Yerimdar’ın Esin’i Başak Parlak gerçek hayatta kim? Kaç yaşında ve aslen nereli? İşte, Başak Parlak’ın biyografisi…

3 Kasım 1988 doğumlu olan genç oyuncu aslen Tekirdağlıdır. Maltepe Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünde üniversite okumaya devam eden Başak Parlak oynadığı başarılı yapımlarla adından söz ettirmiştir. Başak Parlak ilk olarak reklam filmleriyle ekranlara adım atmıştır.