25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Arda Turan eşi Aslıhan Doğan kimdir

Arda Turan eşi Aslıhan Doğan kimdir nereli kaç yaşında?

13 Mart 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Arda Turan eşi Aslıhan Doğan kimdir

Arda Turan ile Aslıhan Doğan evlendi. Dünya evine giren Arda Turan eşi Aslıhan Doğan hayatı kariyeri hakkında merak edilenleri bu haberimizde derledik. Başakşehirsporlu futbolcu Arda Turan bugün Çubuklu'daki evinde 2.5 yıllık sevgilisi Aslıhan Doğan ile aile arasında yapılan sade bir törenle evlendi. bir törenle nikâh defterine imza attı. İşte Arda Turan eşi Aslıhan Doğan kimdiri ve hakkında merak edilenler...

Medipol Başakşehir'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Aslıhan Doğan ile dünya evine girdi. Turan’ın nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Ara transfer döneminde Barcelona'dan Medipol Başakşehir'e transfer olan Arda Turan evlendi. Arda, hayatını Aslıhan Doğan ile birleştirdi.

Beykoz Çubuklu'da yapılan nikah törenine çiftin ailelerinin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan da katıldı.




ARDA TURAN'IN EVLENDİĞİ ASLIHAN DOĞAN KİMDİR?

Arda Turan'ın hayatını birleştirdiği Aslıhan Doğan, 4 Aralık 1985'te dünyaya geldi.

İş adamı Sabri Doğan'ın kızı olan Aslıhan Doğan, 2014 yılından bu yana milli futbolcuyla birlikteliğini sürdürüyor. Aslıhan Doğan, Arda Turan ile olan birlikteliği ile uzun bir süre konuşulan isim olmuştur. Milli futbolcu Arda Turan'dan önce Hakan Kosif ile ilişki yaşadığı bilinen Aslıhan Doğan, Umut Evirgen'in ise eski sevgilisidir.

Aslıhan Doğan'ın sade bir nikah töreniyle, Arda Turan'ın Çubuklu'daki evinde aile arasında yapılacak sade bir törenle evleneceği söylentiler arasında yer almaktadır.

DÜĞÜNE KİMLER KATILDI?

Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu ve Arda’nın kardeşi Okan Turan siteye erken giriş yapan isimlerden oldu. Aslıhan Doğan, annesi Güler Doğan’ın kullandğı araçla giriş yaptı. Doğan’ın saç ve makyajını yaptırıp geldiği hatta saçına taşlı yülü gelin tokası taktığı dikkatlerden kaçmadı.