19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Aslı Mavitan kimdir

Aslı Mavitan kimdir kaç yaşında nereli merak ediliyor. Magazin gündeminde yer edinen Aslı Mavitan biyografisi haberimizde yer alıyor. 22 Kasım 1980 tarihinde İstanbul‘da doğan Aslı Mavitan'ın annesi 1973 Türkiye güzeli Yıldız Arhan, babası ise ünlü şarkıcı (Hayık Aram Tataryan) Hayko‘dur.

29 Temmuz 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Aslı Mavitan kimdir

Aslı Mavitan kimdir merak ediliyor. Edinilen son bilgiye göre Beşiktaş'ın eski başkanlarından Serdar Bilgili, ünlü oyuncu Aslı Mavitan ile yeni bir aşka yelken açtı. Çiçeği burnunda sevgililer, önceki gün Serdar Bilgili'nin doğum gününü birlikte kutladı. İkilinin üç haftadır birlikte olduğu öğrenildi. Kutlama Bodrum Türkbükü'ndeki Garos'ta başladı, Sess Bar'da devam etti. Eğlencede Aslı Mavitan, Serdar Bilgili'nin Ebru İpekçi'den olan kızı Lal, Amerika'dan tatile gelen Seren-Michael Shvo vardı. Dün de hep birlikte tekneyle Yunan adası Mikonos'a gittiler. 55 yaşına basan Serdar Bilgili, Aslı Mavitan'dan 17 yaş büyük.

 

ASLI MAVİTAN KİMDİR?

22 Kasım 1980 tarihinde İstanbul‘da doğan Aslı Mavitan'ın annesi 1973 Türkiye güzeli Yıldız Arhan, babası ise ünlü şarkıcı (Hayık Aram Tataryan) Hayko‘dur. Anne babası 2 yaşındayken boşandıktan sonra 8 yaşında iken annesi İşadamı Ahmet Mavitan ile evlendi. 1998 yılında 18 yaşına geldiğinde mahkeme kararı ile soyadını üvey babasının soyadı ile aynı yapmıştır. Aynı zamanda babasının dininden çıkarak İslam dinini seçmiştir. Asıl babasının ilk eşinden Alex adlı kardeşi şarkıcılık yapmaktadır. Annesinin ikinci eşi Ahmet Mavitan’dan da bir erkek kardeşi vardır. Yıldız Arhan 2015 yılında Ahmet Mavitan’dan boşandı.

 

ASLI MAVİTAN'IN KARİYERİ

Aslı Mavitan, üniversite eğitimini İstanbul’da Yeditepe Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde tamamladı. Aslı Mavitan, TV8‘de spikerlik yaptığı dönemde, Yılın En İyi Hafta Sonu Ana Haber Spikeri Seçildi. Bir çok tv kanalında spikerlik ve sunuculuk yaptı. Spor yapmayı, ata binmeyi ve kitap okumayı çok seviyor. 2012 yılının en iyi hafta sonu ana haber akşam spikeri Aslı Mavitan seçildi

Beyaz tv ekranlarında 2014 yılından itibaren yayınlanan İşin Aslı isimli programı sundu. İşin Aslı programına her hafta düzenli katılım gösteren Psikolog Doktor Zafer Akıncı ile birlikte izleyenlere eğlenceli ve faydalı bilgiler sunmaktadır.

Aslı Mavitan, 8 Aralık 2015 tarihinde gittigidiyor.com’un Otomotiv Kategori Müdürü Kaan Balkaş ile evlendi.