20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Aslıhan Doğan ve Arda Turan kimdir kaç yaşındadır

Aslıhan Doğan ve Arda Turan kimdir kaç yaşındadır merak ediliyor.Aslıhan Doğan 4 Aralık 1985 yılında doğmuştur. İş insanı Sabri Doğan’ın kızıdır. Yay burcu olan Doğan bir süredir Arda Turan ile birliktelik yaşıyor.

11 Şubat 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Aslıhan Doğan ve Arda Turan kimdir kaç yaşındadır

ASLIHAN DOĞAN KİMDİR?

Arda Turan'ın evlenme teklifi ettiği Adlıhan Doğan ile ilişkisi 2015 yılına dayanıyor. Peki Arda Turan ile bir ayrıl bir barış ilişkisiyle sık sık gündeme gelen Aslıhan Doğan kimdir? İşte Aslıhan Doğan'ın hayatından kesitler...

Aslıhan Doğan 4 Aralık 1985 yılında doğmuştur. İş insanı Sabri Doğan’ın kızıdır. Yay burcu olan Doğan bir süredir Arda Turan ile birliktelik yaşamaktadır. Saç rengi siyah göz rengi ise kahverengidir. İlk olarak Hakan Kosif'le olan ilişkisiyle gündeme gelmişti Aslıhan Doğan. Sevgilisinin kendisini aldatması üzerine çok uzun sürmedi bu ilişkisi. Ardından Milli futbolcu Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündeme geldi.

İlk olarak Hakan Kosif’le olan ilişkisiyle gündeme gelmişti Aslıhan Doğan. Sevgilisinin kendisini aldatması üzerine çok uzun sürmedi bu ilişkisi. Ardından Milli yıldızımız Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündeme geldi. Arda'nın Sinem Kobal'dan önce yaşamış olduğu bir ilişkiydi bu. İkili Arda Turan'ın Sinem'den ayrılmasından sonra yine birlikte oldukları dedikodusu yayıldı.

 

ARDA TURAN KİMDİR?

Arda Turan, 30 Ocak 1987 tarihinde Bayrampaşa’da dünyaya gelmiştir. Futbola Altıntepsi Makelspor’da başlayan Turan, 2000 senesinde Galatasaray altyapısında yer almıştır.

2004-2005 sezonunda as kadroda yer bulan futbolcu, tecrübe kazanması için Manisaspor’a kiralanmış, Manisaspor’da yeterince tecrübe kazandığı zaman Galatasaray, Arda’yı kadroya almıştır.