18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Atalay Demirci'den müthiş gösteri VİDEO

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının birincisi Atalay Demirci izleyicilerini kahkahaya boğdu

İSTANBUL (CİHAN) 20 Mart 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Atalay Demirci'den müthiş gösteri VİDEO
Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının birincisi şovmen Atalay Demirci, sağlık çalışanlarına gösteri yaptı. Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Demirci, seyircilerini kahkaha krizine soktu.

Ufuk Hekimleri Derneği ve Işık Sağlığı Derneği'nin birlikte organize ettiği Tıp Bayramı etkinliği, Maltepe'deki Cevahir Otel'de gerçekleşti. Etkinlik kapsamında, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının birincisi şovmen Atalay Demirci sağlık çalışanlarına gösteri yaptı. Sahneye çıkar çıkmaz esprilere başlayan Demirci, izleyicilerine keyifli bir akşam yaşattı. Hastalık ve hastane anılarını paylaşan Demirci'nin renkli espirileri beğeni topladı.


Gösteriyi izleyen Kardiyoloji Uzmanı Mustafa Tabakçı, "Çok farklı bir yaklaşım sergiliyor. Çok güzel mesajlar da var. Böyle insanları desteklemek gerekiyor. Stand up yapan çok kişi var, onlar da iyi ama daha argo kullanabiliyorlar. Bu arkadaş halktan geliyor, içimizden birisi olduğu belli" dedi. İzleyicilerden Mehmet Nuri Taş, "Çok güzel, daha önce de televizyonda izlemiştik. Cem ayarında birisi yani. Gösteriyi çok beğendim artık takip edeceğim kendisini" diye konuştu.