25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Serenay Sarıkaya: Attığımı 12’ den vuruyorum

Oyuncu Serenay Sarıkaya okçuluğa merak sardı. Okçuluk eğitimi alan Sarıkaya “Yeni hobim okçuluk. Daha çok yeniyim ama attığımı 12’den vuruyorum” dedi.

Magazin Servisi24 Eylül 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Serenay Sarıkaya: Attığımı 12’ den vuruyorum

Bir markanın reklam filmi çekimlerinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan oyuncu Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin, önceki akşam Etiler’deki Da Mario Restoran’dan çıkarken görüntülendi. Bir hayli keyifli olduğu gözlenen çift, gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. Gazetecilerin sosyal medyada ok atarken paylaştığı videoyu sorması üzerine konuşan Sarıkaya “Evet okçuluğa başladım. Bunun eğitimini alıyorum. Daha çok yeniyim ama attığımı 12’den vuruyorum. Okçuluk benim için sadece bir hobi” dedi.

YENİ DİZİYE HAZIRLIK

Kerem Bürsin de sosyal medyada paylaştığı kaslı fotoğraflarıyla ilgili şunları söyledi: “Fotoğrafla ilgili bir durum yok. Yeni bir proje için hazırlanıyoruz.’’ Gazetecilerin, ‘’Sosyal medya hesaplarınızda neden birlikte fotoğrafınız yok?’’ sorusuna ise Bürsin “Sosyal medya ile benim çok fazla alakam yok. Onun için diyecek fazla bir şey de yok’’ diyerek mekandan sevgilisi ile birlikte ayrıldı.