25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Serdar Ortaç: Boşanmıyoruz

Serdar Ortaç ile eşi Chloe arasındaki ABD’de yaşama krizi çözüldü. Boşanma iddialarını yalanlayan popçu “Altı ay orada 6 ay da burada kalabiliriz” dedi.

Magazin servisi4 Aralık 2016 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Serdar Ortaç: Boşanmıyoruz

Popçu  Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan Ortaç ile birlikte önceki gün İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. AVM’de mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünleri inceleyen çift, gündemdeki ayrılık iddialarına el ele mutluluk pozu vererek cevap verdi. Boşanma iddialarını yalanlayan Serdar Ortaç “Chloe ile birlikte Amerika’daydık. Döndük, buradayız. Hanım da evde. Yüzük hala parmağımda. Hiç çıkarmıyorum. Karımı da seviyorum. Ben de bir sorun yok, onda da yok. Boşanalım istiyorlar. Ben de anlamadım” diye konuştu. 

EVLERİ SATTIM

Eşi Chloe’nin işleri nedeniyle Amerika’da daha mutlu olduğunu söyleyen Ortaç, “Orada Chloe’ye işiyle ilgili güzel teklifler geliyor. Ben de gittim, baktım. Orada yaşantısı güzel. Altı ay orada 6 ay da burada kalabiliriz” dedi. Tüm borçlarını kapattığını ve sadece vergi borcu olduğunu belirten Ortaç, şunları söyledi: “Evlerimi sattım. Sadece bir evimiz kaldı, yeter bize. Öleceğim, hepimiz kiracıyız. 10 tane eviniz olsa ne olur.”