18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Buse Varol kimdir?

Alişan'ın eşi Buse Varol kimdir kaç yaşında aslen nerelidir merak ediliyor.

17 Ağustos 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Buse Varol kimdir?

Buse Varol, 1990 yılında Manisa'da doğdu. Üniversiteyi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünden mezun oldu. 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan Dershanede stajyer öğretmenlik yapmıştır.  2012 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan Buse Varol oyunculuk yapıyor.

Alişan'dan Buse Varol'a ağlatan mektup

Türkücü Alişan'ın 3,5 aylık hamile eşi Buse Varol, Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.

'2. Sayfa' canlı yayınına katılan Buse Varol, Alişan'ın hamile olduğunu öğrenince, gece ona mektup yazdığını söyleyerek, "Hayatım boyunca çocuk yapmayı çok istedim bunu en aşık olduğum insandan yapmak hiç aklıma gelmezdi"diyerek mektubu okuduğunda ağladığını açıkladı.

Buse Varol "Hamile olduğumu ilk Nur Fettahoğlu anladı. Gece annemi arayıp 'Anne ben hamileyim' diye çığlık attım. Annem 'Sabah konuşuruz' diyip telefonu kapattı. Sabah beni arayıp 'Seni rüyamda gördüm bana hamileyim diyordun' şeklinde konuştu.

ALİŞAN'DAN CANLI YAYINDA SÜRPRİZ

Alişan, Buse Varol'la 9. ay dönümlerini canlı yayına çiçek göndererek kutladı. Alişan, yolladığı çiçeğe "Aşktan, evlilikten umudumu kestiğim anda sen çıktın karşıma" notunu yazdı. Buse Varol canlı yayında, bu notu okudu.




BUSE VAROL KİMDİR?

Aslen Manisalı olan Buse Varol, 25 Mart 1990 tarihinde dünyaya geldi. Lisans eğitimini öğretmenlik bölümünde tamamladıktan sonra özel bir eğitim kurumunda görev aldı. Buse Varol, hayatını değiştiren kararı ise 2012 yılında aldı. Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldıktan sonra önce modellik ardından oyunculuk yapmaya başladı. Kariyerine oyunculukla devamla etmek isteyen Buse Varol, Mota Ayla Algan, Ümit Çırak, Müfit Aytekin ve Bahar Kerimoğlu gibi isimlerden oyunculuk dersleri aldı. İlk olarak başrollerinde Selda Alkor ve Yücel Erten gibi usta isimlerinde yer aldığı, 2012 yapımı Tozlu Yollar dizisinin kadrosunda yer aldı. Bu dizide Şerife karakterini canlandırdı. Ardından Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’ın ekibine katıldı, bu dizide Polis Memuru Yasemin’i canlandırdı.


2018 yapımı Dostlar Mahallesi adlı dizi filminde Alişan ve Çağla Şikel ile birlikte taksicilik yapmak zorunda kalan bir üniversite öğrencisi olan Bahar karakterini canlandırdı. 2018 Şubat ayında ise TRT 1’in tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid’in kadrosuna dahil oldu. Dostlar Mahallesi’nde tanıştığı şarkıcı Alişan ile kısa sürede evlilik kararı aldı.

Alişan, Buse Varol’a Payitaht Abdülhamid dizisinin çekimleri sırasında evlilik teklifi yapmış, teklif sahnesi sosyal medyada da uzun süre konuşulmuştu. Evlilik hazırlıkları sık sık medyaya konu olan Buse Varol- Alişan çifti, 6 Mayıs 2018 tarihinde nikah masasına oturdu. Sosyal medyadan aşklarını sık sık dile getiren ikili, erkek bebek beklediklerini de kişisel hesaplarından duyurdu.