16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Buse Varol kimdir?

Buse Varol kimdir kaç yaşındadır merak ediliyor. Alişan Buse Varol aşkı gündeme oturdu. Böylelikle gündeme bomba gibi düşen aşk dedikodularına bir yenisi daha eklendi. Şarkıcı Alişan’ın adı en son Esra Erol’un kardeşi Eda Erol ile anılmıştı fakat bu aşk kısa sürmüş ve ikili yollarını ayırmıştı. Alişan yakında başlayacak “Dostlar Mahallesi” dizisindeki rol arkadaşı Buse Varol’la ilişki yaşamaya başladı.

15 Aralık 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Buse Varol kimdir?

Ünlü şarkıcı Alişan yeni aşkı Buse Varol hakkında merak edilen detayları sizler için hazırladık.  Güne damgasını vuran Alişan Buse Varol aşkı şoke etti. Buse Varol şimdilerde magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. 

 

ALİŞAN GÖNLÜNÜ BUSE VAROL’A KAPTIRDI!

 

 

Eda Erol'la düğünlerine kısa zaman kala ayrılan Alişan, gönlünü yeni rol arkadaşına kaptırdı.Ünlü türkücünün yeni başlayacak dizisi "Dostlar Mahallesi"ndeki rol arkadaşı Buse Varol ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.

 

Şarkıcı Alişan, sunucu Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile nişanlanmış, çift Eylül'de yüzükleri atmıştı. Alişan, aşkı yeni dizisinin setinde buldu. Şarkıcı, yakında başlayacak "Dostlar Mahallesi" dizisindeki rol arkadaşı Buse Varol'la ilişki yaşamaya başladı. İkili geçtiğimiz günlerde birlikte yurtdışı tatiline de çıktı.

 

BUSE VAROL KİMDİR

Buse Varol, 1990 yılında Manisa’da doğdu.

 

 

Üniversiteyi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünden mezun oldu. 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan Dershanede stajyer öğretmenlik yapmıştır.

Ailesinden ayrı yaşayan güzel oyuncunun Liseye giden bir erkek kardeşi vardır. 2012 yılında düzenlenmiş olan Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldıktan sonra ün kazanan güzel oyuncu uzun süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk alanına geçmiştir.

Mota Ayla Algan, Ümit Çırak, Müfit Aytekin ve Bahar Kerimoğlu Özel Ders almıştır. Tozlu Yollar dizisinde Şerife karakterini canlandıran Varol ayrıca Arka Sokaklar Dizisinde Yasemin İsimli bir Polis memurunu canlandırmıştır.

Güzelliğiyle ön plana çıkmayı başaran oyuncumuzun fiziksel özellikleri de dikkat çekmektedir; 174 cm boyunda, 56 kg, saç rengi kumral göz rengi ise mavidir.