26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Ceren Hindistan kimdir

Ceren Hindistan kimdir kaç yaşında nerelidir? Ceren Hindistan Mustafa Sandal aşk mı yaşıyor? Mustafa Sandal Ceren Hindistan birlikte mi değil mi? Magazin gündeminde sık konuşulan iki isim oyuncu Ceren Hindistan ve Mustafa Sandal hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor. Ceren Hindistan (d. 27 Şubat 1989 Ankara), Çankaya İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nden mezun olup 2007 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması finalistlerinden olan oyuncu. 11 Ocak 1970 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Mustafa Sandal'ın annesi Adanalı babası ise Erzincan kökenlidir.

30 Ekim 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Ceren Hindistan kimdir

Ceren Hindistan kimdir kaç yaşında? Mustafa Sandal kimdir? Ceren Hindistan Mustafa Sandal aşk mı yaşıyor? Magazin gündeminin sık konuştuğu isim Ceren Hindistan hakkında merak edilenleri haberimizde derledik. Şarkıcı Mustafa Sandal biyografisi araştırılıyor. Ceren Hindistan (d. 27 Şubat 1989 Ankara), Çankaya İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nden mezun olup 2007 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması finalistlerinden olan oyuncu. Filmlerde ve dizilerde oynamaktadır. 

 

CEREN HİNDİSTAN İLE MUSTAFA SANDAL SEVGİLİ Mİ?

Ceren Hindistan Mustafa Sandal ile aşk yaşıyor iddialarını şu sözlerle doğruladı: Özel hayatımı hiçbir zaman konuşma taraftarı olmadım. Tanıyoruz birbirimizi. Karşı tarafın açıklamamı istememesi de beni bastırıyor. Birbirimizi tanıyoruz. Mustafa Sandal’a aşık olmayacak bir kadın tanımıyorum. Bu süreç birbirimizi tanıyarak özel bir şekilde kalsın istiyoruz. Sonu belki olacak belki olmayacak. Bize kalsın istiyoruz. Sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık. İlk orada konuştuk. Sonra başladık işte…

 

TEKNOLOJİNİN NİMETLERİ

Sosyal medya üzerinden tanıştıklarını anlatan Ceren Hindistan sözlerine şöyle devam etti: Teknolojinin nimetlerinden faydalanmak gerekiyor bazen. Mesajın detaylarına girmeyeyim. Çok özel bir boyut. Emina’ya karşı hala bir şey hissedebilir. 10 seneyi paylaştılar. 2 çocuk var. Tabii ki görüşecekler. Ben kolay unutulacağını sanmıyorum. Bu beni rahatsız etmez. Herkes nerede duracağını bilir. Öyle bir şey hissetsem böyle bir duruma girmem. Emina onun için özel bir insan. Hem çocuklarının annesi, hem de aşık olup evlendiği kadın. O kadar paylaşımın 5-6 ayda unutulacağını sanmıyorum. Ben her zaman yanında destek olurum. Arkadaş olarak dost olarak. Ne olacağını zaman gösterecek.

 

CEREN HİNDİSTAN KİMDİR?

Ceren Hindistan (d. 27 Şubat 1989 Ankara), Çankaya İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nden mezun olup 2007 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması finalistlerinden olan oyuncu. Filmlerde ve dizilerde oynamaktadır.Ceren Hindistan 2014 yılında iş Ada'mı Ümit Aslan ile bir ilişkiye başlamış imam nikahı kıymış ve bu ilişkiden Temmuz 2015 te bir kız çocuğu dünyaya getirmiştir. Eşi Ümit Aslan ile yollarını Ocak 2016 da ayırmıştır.

 

Filmografisi

 

Senin Uğruna

Fedai   

Baba Ocağı

Ah Kalbim

Sakarya Fırat

Babalar ve Evlatlar

Muhteşem Yüzyıl

Firuze

Aşktan Kaçılmaz