25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Duygulandıran ziyaret

TRT’nin sevilen dizisi ‘Payitaht Abdülhamid’in setini ziyaret eden engelliler, kendi yaptıkları Sultan Abdülhamid Han’ın yağlıboya tablosunu Bülent İnal’a verdi.

Magazin servisi28 Mayıs 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Duygulandıran ziyaret

Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerleri, ‘Payitaht Abdülhamid’in setini ziyaret etti. Ahşap oyma-boyama, resim, fotoğraf dersleri alan engelli kursiyerlerin yaptıkları Sultan Abdülhamid Han’ın yağlıboya tablosunu ve ahşap oyma bastonunu hediye olarak getirmeleri başrol oyuncusu Bülent İnal’ın duygu dolu anlar yaşamasına neden oldu. 

ÇOK YETENEKLİSİNİZ

İzmit Sekapark Film Platosu’nda ağırlanan kursiyerler, dizide Abdülhamid Han karakterini canlandıran, hayranı oldukları Bülent İnal ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. Yetenekli kursiyerler, yaptıkları Sultan Abdülhamid Han’ın yağlıboya tablosunu ve dizide usta oyuncunun kullandığı bastonundan esinlenerek yaptıkları ahşap oymalı bir bastonu da hediye olarak getirdiler. Bu anlamlı ziyaret ve hediyeler için İnal “Ne kadar yeteneklisiniz, beni çok duygulandırdınız. Bu güzel emekleriniz için teşekkür ederim” dedi.