19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Eski dost düşman olmaz

Cemal Reşit Rey’de düzenlenen ‘Kayahan’a Saygı Konseri’nde miras nedeniyle mahkemelik olan sanatçının eşi İpek Açar ile kızı İpek Açar Haravon arasındaki buzlar eridi.

Magazin Servisi24 Eylül 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Eski dost düşman olmaz

Kayahan’ın vefatının ardından miras kavgasına tutuşan ve mahkemelik olan sanatçının eşi İpek Açar ve kızı Beste Açar Haravon arasındaki buzlar saygı gecesinde eridi. 5. Uluslararası İstanbul Klarnet Festivali kapsamında önceki akşam ‘Kayahan’a Saygı Konseri’ düzenlendi. Cemal Reşit Rey Konser Salonunda düzenlenen etkinliğe Kayahan’ın eşi İpek Açar ve sanatçının kızı Beste Açar da katıldı. Kayahan’ın ölümünün ardından hiçbir anma etkinliğinde bir araya gelmeyen İpek Açar ve Beste Açar ilk kez aynı karede yer aldı.

BİZLER OLGUN İNSANLARIZ

Kayahan’ın şarkılarının seslendirildiği gecede Beste Açar “Affetmek, küskünlük bunlar aslında benim hayatımda var olmayan şeyler. Hepimiz bir şeyler yaşarız, gelir geçer. Hiçbir zaman eski dostlar düşman olmaz. Hepimiz birbirimizi seviyorduk. Sevgiler, dostluklar kolay kazanılmıyor. Kaybetmek kolay ama kazanmak çok zor. Bizler de olgun insanlarız. Küslükler böyle bir günde hiç olmaz. İnşallah güzel günler göreceğiz” diye konuştu.