20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Feyza Aktan kimdir Özcan Deniz'le kaç yaşında evlendi?

Feyza Aktan kimdir kaç yaşındadır Özcan Deniz Feyza Aktan ne zaman evlendi merak ediliyor. Feyza Deniz çifti nikah kıyarak evliliklerini ilan etti. Özcan Deniz (45) ile sevgilisi Feyza Aktan (25) Zekeriyaköy’deki villalarında nikâh kıydı. Nikâh töreninde 7.5 aylık hamile Feyza Aktan'ın siyah elbise giymesi dikkatlerden kaçmadı. Özcan Deniz, 25 yaşındaki sevgilisi, 7.5 aylık hamile olan Feyza Aktan ile ‘8 Mart Kadınlar Günü’nde villasında evlendi.

16 Mart 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Feyza Aktan kimdir Özcan Deniz'le kaç yaşında evlendi?

Feyza Aktan kimdir Özcan Deniz Feyza Aktan kaç yaşında evlendi merak ediliyor. Ünlü şarkıcı ve dizi oyuncusu Özcan Deniz, hayatını kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Feyza Aktan ile birleştirdi. 7 buçuk aylık hamile olan Feyza Aktan ile ünlü sanatçı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde evlendi. Evlilik konusunda titiz davranan Özcan Deniz'i nikah masasına oturtan güzel Feyza Aktan kimdir kaç yaşında nereli hangi dizilerde oynadı merak ediliyor. Aslen Antalyalı olan Feyza Aktan, İstanbul doğumlu ve 25 yaşındadır.

 

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz,  sevgilisi Feyza Aktan ile evlendi.

Özcan Deniz'in nikahından ilk görüntü ortaya çıktı. Nikah, Özcan Deniz'in Zekeriyaköy’de bulunan villasında kıyıldı.

Basına kapalı gerçekleşen törene sadece çiftin yakın çevresinin katıldığı öğrenildi. Nikah töreni için Özcan Deniz siyah şık bir takım elbise tercih ederken, 7.5 aylık hamile olan eşi Feyza Aktan da siyah bir elbise giymesi dikkatlerden kaçmadı.

 

FEYZA AKTAN KİMDİR NERELİ KAÇ YAŞINDA?

Aslen Antalyalı olan Feyza Aktan, İstanbul doğumlu ve 25 yaşındadır.

1 buçuk yıldır ünlü sanatçı Özcan Deniz'le beraber olan Aktan, instagramı oldukça aktif kullanıyor.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti, düğünlerini 2017 Kasım ayında yapmayı planlıyordu ancak çeşitli nedenlerden dolayı ertelediler.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde mutluluğa evet diyen çift, Haziran’da düğün yapacak ve balayına ‘ Kuzey’ adını verecekleri oğulları ile çıkacak.

Toplamda 15 kişinin katıldığı nikah töreni Özcan Deniz’in Zekeriyaköy’deki lüks villasında yapıldı.

45 yaşındaki Özcan Deniz ile evlenen Feyza Aktan, nikah töreninde gelinlik yerine beyaz bir elbise giydi.

Yeni evli çift, Özcan Deniz’in başrolünde olduğu Star TV’deki ‘İstanbullu Gelin’in Haziran ayındaki finalinden sonra düğün yapacak.