25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Fulya Zenginer kimdir?

Fulya Zenginer kimdir ve kaç yaşındadır? Fulya Zenginer instagram fotoğraflarına nasıl ulaşabilirim?

2 Ekim 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Fulya Zenginer kimdir?

Fulya Zenginer Instagram'da fotoğraflarıyla şov yapmasıyla gündemde konuşulan isimler arasında. Fulya Zenginer, özellikle son dönemlerde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Daha önce bazı projelerde boy gösteren Fulya Zenginer, dizi ve sinema filmlerinde oynamıştır.

Ünlü oyuncu Fulya Zenginer, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştığı birbirinden muhteşem fotoğraflarıyla adeta şov yaptı.

Oyuncu Fulya Zenginer, Instagram'da paylaştığı farklı konseptlerdeki renkli fotoğrafları ile dikkat çekiyor.

Fulya Zenginer, uzun zamandır paylaştığı eğlenceli fotoğraflar ile Instagram'da ilgi odağı oldu.

Farklı mekanlarda, farklı konseptlerle oluşturduğu eğlenceli fotoğrafları takipçileriyle #Fulyainwonderland etiketiyle paylaşan Zenginer’in her fotoğrafı binlerce beğeni ve yorum alıyor.

FULYA ZENGİNER KİMDİR?

Fulya Zenginer, 21 Temmuz 1989 tarihinde dünyaya geldi. İlk ve orta okulu Zeytinburnu Nuri Paşa İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimini Bakırköy Lisesi'nde tamamladı. Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nde okudu.

İlk rolünü Star TV'nin 2006 yapımı İki Aile dizisinde oynadı. Kanal D'de Küçük Kadınlar dizisinde Yeliz'i canlandırdı. Daha sonra Tövbeler Tövbesi'nde Fidan'ı canlandırdı.

Cine5'te yayımlanan Dizi Magazin'de konuk sunuculuk yaptı. Ayrıca 2009 yılında bir içeçek ve GSM firmasının reklamında oynadı. Benim İçin Üzülme dizisinde Buke karakterini canlandırdı.
 

Dizi Rolü Notlar
Doktorlar Hande Konuk oyuncu
İki Aile Eda Yardımcı oyuncu
Küçük Kadınlar Yeliz Gezici Başrol oyuncusu
Tövbeler Tövbesi Fidan Başrol oyuncusu
Sağ Salim Nihal Sinema filmi
Benim İçin Üzülme Buke Başrol oyuncusu
El Cin    
Fabrika Kızı Aylin Başrol oyuncusu
Seni Seven Ölsün Ilgaz Sinema Filmi