24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Gelinim Mutfakta izle kim birinci oldu

Gelinim Mutfakta izle kim birinci oldu kim elendi 11.hafta Gelinim Mutfakta son bölümde neler oldu?

26 Mayıs 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Gelinim Mutfakta izle kim birinci oldu

 Gelinim Mutfakta 55. Bölümde Hüsniye-Hatice Karabulut, Suna-Yurdanur Yüceöz, Çiğdem-Elif Akçam ve Hanife-Başak Kuvel çiftleri "Köfteli İslim Kebabı" için yarıştılar; birinci ve elenen çift ise, belli oldu! Gelinim Mutfakta bu hafta gelin ve kaynanalardan bir çift hafta toplamında aldıkları en yüksek puan ile onbirinci haftanın birincisi oldu ve 5 tane bileziği koluna taktı!

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM?

Hafta toplamında en çok puanları alan Hanife-Başak Kuvel ve Suna-Yurdanur Yüceöz çiftinden bir tanesi yarışmanın birincisi olarak 5 altın bileziği kazandı! İşte

Gelinim Mutfakta'nın onbirinci hafta finalinde yarışmaya veda eden gelin-kaynana belli oldu! Hafta toplamında en az puanları Çiğdem-Elif Akçam ve Hüsniye-Hatice Karabulut çifti aldı. Elenen kişi açıklandıktan sonra ilginç bir durum yaşandı!




Hatice’nin eline neden dikiş atıldı? Çiğdem Hanım yarışmaya neden eşinden izinsiz katıldı? "Eşler gelinlere limitli, annelere limitsiz kredi kartı verirse ne olur?" konusunda kim ne dedi? Çalışma hayatı ile ilgili kayınvalideler neler söyledi; gelinler çalışmalı mı, çalışmamalı mı?