19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Hande Erçel Murat Dalkılıç kimdir?

Hande Erçel Murat Dalkılıç kimdir kaç yaşında merak ediliyor. Murat Dalkılıç Merve Boluğur ile evliliklerini geçtiğimiz yaz sonlandırmıştı. Hande Erçel Mehmet Dinçerler aşkı ise kısa sürmüştü. Siyah İnci’nin genç ve yetenekli oyuncusu Hande Erçel’in adı aşk dedikodularına karıştığı Murat Dalkılıç ile anılıyor.

17 Aralık 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Hande Erçel Murat Dalkılıç kimdir?

Şu sıralar Siyah İnci dizisinde rol alan Hande Erçel’in hayatı merak konusu oldu. Murat Dalkılıç 1983 yılında doğmuştur. 2008 yılında ilk albümü “Kasaba”yı çıkardı. İlk olarak 2008 yılında Murat Boz ile düet yaptığı Kasaba şarkısıyla çıkışını gerçekleştirmiştir. Şarkı pek çok listede 1 numaraya yükseldi. 

 

HANDE ERÇEL- MURAT DALKILIÇ AŞKI

Alınan son bilgilere göre; 4 ay önce boşanan popçu Murat Dalkılıç'ın oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Beraberlik 5 gün önce başladı. Oyuncu Hande Erçel kısa zaman önce işadamı Mehmet Dinçerler ile birlikteydi.

 

MURAT DALKILIÇ KİMDİR

 

Murat Dalkılıç, 7 Ağustos 1983 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi.

Babası Mehmet Sedat Dalkılıç, annesi Hanife Kural'dır.

Murat Dalkılıç, İlk ve orta öğretimini Kuşadası'nda tamamladı.

 

Bu dönemlerde dönemde basketbolcu olmaya karar veren Dalkılıç, bir yandan da müzik, resim ve basketbolun dışındaki diğer sosyal faaliyetleri de hobi olarak yapıyordu.

15 yaşında ilk müzik grubunu okulda kurdu ve grubun solistliğini üstlendi.

17 yaşında Kuşadası'nda daha lisedeyken profesyonel basketbolcu oldu.

1 yıl sonra basketbolu tamamen bırakıp müzik yapmaya karar verdi. İlk olarak cafe barlarda gitar çalarak başlayan müzik kariyerine başladı.

Piyano eğitimi de alan Murat Dalkılıç, İstanbul Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünden 2012 yılında mezun oldu.

2013 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema – Televizyon bölümünde master eğitimi almaya başladı.

2008 yılında ilk albümü “Kasaba”yı çıkardı. İlk olarak 2008 yılında Murat Boz ile düet yaptığı Kasaba şarkısıyla çıkışını gerçekleştirmiştir. Şarkı pek çok listede 1 numaraya yükseldi.

2009 yılında “La Fontaine” şarkısıyla başarısını devam ettirdi.

Murat Dalkılıç, 2010 yılında çıkardığı “Merhaba” albümünü çıkardı ve albümden “Külah”, “Kıyamadım İkimize”, “Merhaba Merhaba”, “Dönmem” adlı parçalara video klip çekti.

2011 yılında Hepsi grubu ve Volga Tamöz ile beraber “Şık Şık” adlı parçaya düet yaptı.

2012 yılında çıkardığı “Bir Güzellik Yap” adlı albümünü çıkardı ve ilk klibi albümle aynı adı paylaşan “Bir Güzellik Yap” adlı parçaya çekti.

 

MURAT DALKILIÇ’IN ÇIKARDIĞI ALBÜMLER

2008    Kasaba

2009    Pardon

La Fontaine

2010    Merhaba

2012    Bir Güzellik Yap

2014    Daha Derine

 

HANDE ERÇEL KİMDİR
 

 
 
 
Hande Erçel 1993 tarihinde Balıkesir'in güzel yerlerinden biri olan Bandırma'da dünyaya gelmiştir. Doğma büyüme Balıkesirli olan Erçel 2012 senesinde Azerbaycan’da katılmış olduğu Miss Cilivaliton of the World güzellik yarışmasında 2. olmasıyla ön plana çıkmıştır.
 
İlk olarak TRT ekranlarında yayınlanan Hayat Ağacı adındaki dizide oynamıştır. Oynamış olduğu Çılgın Dershane ismindeki gençlik dizisi oldukça beğenilmiş ve güzelliği ile göz doldurmuştur. Çılgın Dershane Üniversite dizisinde Meryem karakteri ile ekranlara gelmiştir daha sonra Güneşin Kızları adlı dizide Selin Yılmaz karakterini oynamıştır. Son olarak Show TV ekranlarında yer alan Aşk Laftan Anlamaz dizisinde yer almıştır.
 
HANDE ERÇEL'İN OYNADIĞI TÜM DİZİLER
 
Çalıkuşu
Hayat Ağacı
Çılgın Dershane Üniversitede
Güneşin Kızları
Aşk Laftan Anlamaz
Siyah İnci