19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Her çocuk için eğitim

Kıvanç Tatlıtuğ, UNICEF’in eğitim haklarından mahrum kalan çocuklar için sosyal medyada başlattığı kampanyaya çocukluk fotoğrafıyla destek verdi.

Magazin servisi7 Aralık 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Her çocuk için eğitim

UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi Kıvanç Tatlıtuğ, AB ve UNICEF’in işbirliğiyle eğitim haklarından mahrum kalan çocuklar için farkındalığı arttırmak adına başlatılan #EmergencyLessons (#AcilDurumDersleri) kampanyasına destek verdi. 

CESUR ÖĞRENCİLER

Sosyal medyada düzenlenen kampanyaya Robert Downey Jr, Liam Neeson ve Tom Hiddleston başta olmak üzere dünyaca ünlü birçok isimden destek geldi. Türkiye’den kampanyaya destek olan Tatlıtuğ, kendi çocukluk fotoğrafını ve çocuklar için mesajını paylaştı. Kıvanç Tatlıtuğ’un ‘Her çocuk için eğitim’ başlığıyla paylaştığı mesajı şöyle: Bugün dünyada milyonlarca çocuk okula giderken, ne yazık ki bir o kadarı da okula gidemiyor ya da eğitimlerini çok zor koşullarda sürdürmeye çalışıyor. Eğitim her çocuğun temel hakkıdır. Onların gelecek umududur. UNICEF 70 yıldır her çocuğun ve özellikle de kriz bölgelerinde yaşayan çocukların okula gitmesi için çalışıyor. Bu fotoğrafımı yaşadıkları tüm olumsuzluklara rağmen zor koşullarda eğitimini sürdürmeye çalışan tüm cesur öğrencilere ithafen paylaşıyorum.