20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Irmak Ünal ve Yağmur Ünal kimdir kaç yaşında

Irmak Ünal Yağmur Ünal kimdir Irmak Ünal Yağmur Ünal kaç yaşında nerelidir merak ediliyor. Son dakika magazin gündeminde yer edinen Irmak Ünal hayat yaşı kaçtır araştırılıyor. Edinilen son bilgiye göre Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal, sevgilisi Kasım Garipoğlu’nu ablası Irmak Ünal’la tanıştırdı. Eğlenceli başlayan gece Yağmur Ünal'ın çöp arabasına düşmesiyle talihsiz bir şekilde son buldu. Yağmur Ünal, bir süredir aşk yaşadığı Kasım Garipoğlu’nu aileye soktu.

6 Ağustos 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Irmak Ünal ve Yağmur Ünal kimdir kaç yaşında

Irmak Ünal Yağmur Ünal kimdir Irmak ve Yağmur Ünal kaç yaşında nerelidir merak ediliyor. Magazin gündeminde çok konuşulan kardeşler Irmak Ünal ve Yağmur Ünal biyografileri haberimizde yer alıyor. Irmak Ünal yaşı ve Yağmur Ünal yaşı kaçtır? Irmak Ünal, 15 Şubat 1977 tarihinde dünyaya geldi. Ankara'da hayata gözlerini açan Ünal, tiyatrocu Cihan Ünal ve manken Sabiha Tarhan'ın da kızıdır. Babası daha sonra annesinden boşandı 1983 yılında sinema oyuncusu Türkan Şoray ile evlendi. O evliliğinden de Yağmur Ünal (d.1985 ) adında bir kız kardeşi oldu. İlkokul ve orta eğitimini Yükseliş Kolejinde okuyarak 1994 yılında mezun oldu. Ardından Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden 1998 yılında mezun oldu.Gecede sürpriz bir yakınlaşma da yaşandı. 

 

ABLASIYLA TANIŞTIRDI

Yağmur Ünal, bir süredir aşk yaşadığı Kasım Garipoğlu’nu aileye soktu. Ünal önceki gece Garipoğlu’nu, ablası Irmak Ünal’la tanıştırdı. Bebek’teki Lucca adlı mekânda bir araya gelen üçlüye kalabalık bir arkadaş grubu eşlik etti.

 

 

SÜRPRİZ YAKINLAŞMA

Gecede sürpriz bir yakınlaşma da yaşandı. İşadamı Emre Karabacak’tan geçen sene boşanan Irmak Ünal, kendisinden 13 yaş küçük oyuncu Anıl Tetik’le gece boyunca sarmaş dolaş dans etti. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen Irmak Ünal ve Anıl Tetik mekân kapısından el ele çıktı. Ancak flaşlar art arda patlayınca Tetik, Ünal’ın elini bırakarak hızla taksiye yöneldi

 

YAĞMUR ÜNAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

21 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babası tiyatrocu Cihan Ünal, annesi sinema oyuncusu Türkan Şoray’dır. Babasının ilk eşi manken Sabiha Tarhan’dan olma Irmak Ünal (d.1977) adında ablası vardır. İlk ve ortaokul eğitimini tamamladıktan sonra Liseyi İsviçre’de okudu. Sonra Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Üniversitede okurken farklı stajlar yaptı. Mesela Saatchi&Saatchi reklam ajansında ve bir kanalın program bölümünde deneyimleri oldu.

Üniversitenin ardından New York’ta medya üzerine master yaptı. Devamında New York’taki Mindshare Medya şirketinde 6 ay staj gördü, ve İstanbul’a dönüp TBWA reklam şirketinde iki sene çalıştı.Yağmur Ünal, Yasemin Arslan isimli bir arkadaşıyla beraber Tokyo Medya isimli bir yapım şirketi kurdu.

İlk olarak da 1 Temmuz 2013 tarihinde Star TV’de yayınlanmaya başlayan “Çılgın Teyzeler” adlı yarışma programının yapımcılığını üstlendi. 8 hafta, 40 bölüm süren yarışma 23 Ağustos 2013 tarihinde bitti.Haziran 2015 ayında Muğla’nın Menteşe ilçesinde çekimlerine başladıkları, senayosunu Onur Ünlü’nün yazdığı ve Yağmur Ünal’ın yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmenliğini annesi Türkan Şoray yapmıştır.

Filmleri ve Dizileri :2015 - Uzaklarda Arama ( Sinema filmi)Yapımcı :2015 - Uzaklarda Arama ( Sinema filmi)

 

IRMAK ÜNAL KİMDİR?

Irmak Ünal, 15 Şubat 1977 tarihinde dünyaya geldi. Ankara'da hayata gözlerini açan Ünal, tiyatrocu Cihan Ünal ve manken Sabiha Tarhan'ın da kızıdır.

Babası daha sonra annesinden boşandı 1983 yılında sinema oyuncusu Türkan Şoray ile evlendi. O evliliğinden de Yağmur Ünal (d.1985 ) adında bir kız kardeşi oldu. İlkokul ve orta eğitimini Yükseliş Kolejinde okuyarak 1994 yılında mezun oldu. Ardından Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden 1998 yılında mezun oldu.

Üniversitede okuduğu yıllarda radyoculuğa merak sararak Radyo Bilkent'in kuruluşunda katkısı oldu. Daha sonra Radyo Mydonese'da kendi yapımcılığını üstlendiği programları sundu.

1998 yılında San Francisco'da Academy Of Art Üniversitesi'nde Sinema Televizyon Bölümü'ne başladı. 2002 yılında diplomasını aldı.

2000 yılında San Francisco'da Bela Union Theatre ile beraber, bir sezon boyunca Demon Industry isimli oyunla tiyatro sahnesinde boy gösterdi.

Yapımcısı Abdullah Oğuz ve Mahinur Ergun'un eserinden 2002 yılında çekilen"Kampüsistan" adlı dizide (Zeynep) karakterini canlandırarak tanındı. Dizide Kaan Urgancıoğlu, Göksun Çam, Tuğçe Kazaz, Engin Hepileri, Mete Horozoğlu, Engin Altan Düzyatan, İpek Değer, Kenan Bal, Alp Kırşan, Volga Sorgu gibi isimler rol aldı.

2004 yılında senaryosunu Mahinur Ergun'un yazdığı, müziklerini Gökhan Kırdar'ın yaptığı "Haziran Gecesi" adlı dizide Su Tarhan karakterini canlandırdı. Dizide başrollerde Özcan Deniz, Naz Elmas, Nebahat Çehre, Demir Karahan , Cevdet Arıcılar, Burcu Kara rol almıştır.

Ardından sırasıyla "Nehir" ve "Ahh İstanbul" dizilerinde rol aldı.

2007 yılında Mehmet Ali Erbil ile birlikte "Eyvah Çocuklar" adlı çocuk programını sundu.