25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kısmetse Olur Didem Delen kimdir?

Kısmetse Olur Didem Delen hakkında yıllar önce O Ses Türkiye yarışmasına katıldığına dair bir iddia ortaya atıldı. Peki Didem Delen bu iddiaya ne yanıt verdi? Kısmetse Olur’da yarışan Didem Delen kimdir?

28 Kasım 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Kısmetse Olur Didem Delen kimdir?

Kısmetse Olur yarışmasından tanınan Didem Delen hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Didem Delen’in estetiksiz halde O Ses Türkiye yarışmasına katıldığına ve sonra estetik yaptırdığına dair iddiaların gerçek olup olmadığı merak edildi. Kanal D’de yayınlanan Kısmetse Olur programında parlayan Didem Delen’in estetiksiz görüntüleri gerçek mi?

İlk günden damat adaylarının dikkatini çeken Didem Delen, medyada O Ses Türkiye’de yarıştığına dair haberlerle gündeme geldi. Ancak Didem Delen konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Didem Delen, O Ses Türkiye yarışmacısıyla sadece bir isim benzerliği taşıdığını ve o kişiyle bir ilgisi bulunmadığını ifade etti. Kısmetse Olur kızı Didem Delen’in mesleği halkla ilişkiler. O Ses Türkiye yarışmacısı Didem Delen ise 7 yıldır solistlik yapıyor ve güzel sanatlar mezunu.

DİDEM DELEN KİMDİR?

Erkeğinin zeki ve eğlenceli olmasını isteyen 31 yaşındaki Didem Delen, "Yemek yapmayı da biliyorsa şahane olur' diyor. 'Ben seçilmem seçerim, birini beğenirsem alır giderim' diyecek kadar iddialı olan Didem Delen, Kısmetse Olur evinin dikkat çeken karakterlerinden.