20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Mehmet Günsür kimdir

Mehmet Günsür kimdir kaç yaşındadır çocuğu var mı merak ediliyor.

17 Aralık 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Mehmet Günsür kimdir

Mehmet Günsür kimdir kaç yaşındadır çocuğu var mı merak ediliyor. Usta oyuncu son olarak Nişantaşı’nda bir fotoğraf çekimi için objektif karşısına geçti. Mehmet Günsür’ün çocukları araştırılıyor. Mehmet Günsür eşi Katerina Mongio İtalyandır ve burada tanışmışlardır. Mehmet Günsür şu sıralar Martıların Efendisi filmine hazırlanıyor. İtalyan olan Katerina Mongio da Mehmet Günsür gibi setlerin içinden gelen bir isim. Katerina Mongio İtalya'da film yönetmenliği yapmaktadır. Çiftin Maya, Ali ve Cloe Günsür adında 3 tane dünya tatlısı çocukları vardır. 

‘’Martıların Efendisi’’ sanatsal çalışma oldu

Martıların Efendisi filminin fragmanında Bige Önal'la olan sahnelerine dikkat çeken Mehmet Günsür, gişeye hitap eden iş yapmadıklarını anlatıp şöyle devam etti: "Filmimizi gişe filmi olarak görmüyoruz. Çok izlensin istiyoruz ama diğer romantik komedi filmlerine göre farklı kulvardayız. O yüzden bizim seyircimiz ayrı, izleyiciler filme farklı bir istekle gelecek biz gişeyi düşünmeden istediğimiz hikayeyi anlatmak istedik, sanatsal yönü olan bir film yaptık."

Ünlü oyuncu Mehmet Günsür; "İzleyicileri farklılaştırmak istemiyorum ama bir romantik komediye giderken izleyicilerin beklentileri farklıdır ama bu filimde öyle bir beklenti olmayacak. Bakalım ağızdan ağıza ne konuşulacak bu önemli bizim için. Bu bir romantik komediye gidermiş gibi gidilecek bir film değil. Başka bir film başka bir hikâye. Don Kişot hikayesi aslında bir adam ve karşısında bir dünya öyle bir film bu" şeklinde konuştu.