20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Mehmet Uslu kimdir dizileri filmleri nelerdir

Mehmet Uslu kimdir merak ediliyor. Oyuncu Mehmet Uslu kaç yaşında neden öldü? Gündemde en çok aranan isim arasına giren Mehmet Uslu ölüm haberi sevenlerini şoke etti. Mehmet Uslu oyunculuğunun yanı sıra sinemada da boy gösteren isim olmuştu. Mehmet Uslu kim nereli? Mehmet Uslu biyografisi ve hakkında merak edilenleri haberimizde derledik. Akciğer kanseriyle savaşan ünlü oyuncu Mehmet Uslu, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Oyuncu, Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde Rıfat karakterini canlandırmıştı.

1 Ekim 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Mehmet Uslu kimdir dizileri filmleri nelerdir

Mehmet Uslu kimdir  Oyuncu Mehmet Uslu kaç yaşında neden öldü merak ediliyor. Magazin gündemine şok etkisi yaratan Mehmet Uslu ölüm haberi sevenlerini derinden etkiledi. Peki Mehmet Uslu kim nereli? Mehmet Uslu hangi dizilerde rol aldı? Oyuncu kimliğiyle hafızalara kazınan Mehmet Uslu biyografisini haberimizde derledik.  Akciğer kanseri ile savaşan oyuncu, dün gece saat 23:00’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

 

MEHMET USLU HAYATINI KAYBETTİ

En son Söz dizisinde Albay rolünde izlediğimiz 24 Nisan 1961 doğumlu oyuncu Mehmet Uslu, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin Rıfat’ı olarak da bilinen Uslu, en son Star TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisinde Albay karakteriyle ekranda yer almıştı.

 

57 yaşındaki dizi ve sinema oyuncusu Mehmet Uslu, 2 gün önce rahatsızlanarak İstanbul Maltepe Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

 

Akciğer kanseri ile savaşan oyuncu, dün gece saat 23:00’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Uslu’nun cenazesi bugün memleketi Akşehir’e gidecek ve yarın 1 Ekim 2018 Pazartesi günü, Akşehir’de son yolculuğuna uğurlanacak.

 

MEHMET USLU KİMDİR?

24 Nisan 1961 tarihinde dünyaya gelen dizi ve sinema oyuncusu Mehmet Uslu, çok sayıda sevilen dizide önemli roller üstlendi. Uslu, Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinin Rıfat'ı olarak biliniyordu.

 

 

oyunculuk deneyimleri:

Farklı Boyut

Fatmagül'ün Suçu Ne?

Elveda Derken

Affedilmeyen

Büyük Yalan

Kurtlar Vadisi

Melek