19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Hakan Sabancı Merve Boluğur aşk mı yaşıyor

Murat Dalkılıç'la boşanan oyuncu Merve Boluğur, iş adamı Hakan Sabancı ile Yalıkavak'ta bir mekanda sarmaş dolaş eğlendi.

18 Haziran 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Hakan Sabancı Merve Boluğur aşk mı yaşıyor

Murat Dalkılıç'la boşanan oyuncu Merve Boluğur, iş adamı Hakan Sabancı ile Yalıkavak'ta bir mekanda sarmaş dolaş eğlendi. Çift olayın ardından aynı tişörtle çektirdikleri fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaştı. Bu durumda ikilinin takipçileri yeni bir aşk doğuyor yorumu yapmaya başladı. Peki, Hakan Sabancı kimdir? Amerika'da üniversite öğrenimini tamamlayan Hakan Sabancı koyu bir Beşiktaş taraftarıdır. Sabancı Ailesinin yakışıklı üyesi bilindiği üzere aslen Kayseri'lidir.

MERVE BOLUĞUR KİMDİR?

Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyuncusu. Boluğur halen Gossip Girl adlı dizinin yerli uyarlaması olan Küçük Sırlar’da Ayşegül karakterini canlandırdı.

Merve Boluğur, 16 Eylül 1987 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Tiyatro Bölümü’nde bir süre oyunculuk eğitimi aldı.

2006-2007 yılları arasında, Feride Kaytan’ın yönettiği fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da Ayşegül adlı başrol karakterini canlandıran Boluğur, aynı yıl Keloğlan Kara Prense Karşı adlı sinema filminde Birgül karakterini canlandırarak beyazperdeye ilk adımını attı.

2007 yılına fantastil korku filmi Gomeda ile başlayan Boluğur, Acemi Cadı’nın sona ermesinin ardından Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın başrollerinde yer aldığı Aşk Yeniden adlı T.V. dizisinin kadrosuna girdi. Genç oyuncu bundan bir yıl sonra ise Cem Görgeç tarafından yazılıp yönetilen Hoşçakal Güzin adlı T.V. filminde rol aldı.

Aşk Yeniden’in sona ermesinin ardından Kül ve Ateş adlı T.V. dizisinde rol alan Boluğur, halen Gossip Girl adlı yabancı dizinin yerli uyarlaması olan Küçük Sırlar’da Ayşegül karakterini canlandırdı.

2012 yılında Rexona reklamında oynadı. 2014 yılında Maybelline NewYork'un ilk Türk marka yüzü oldu.

Merve Boluğur, 24 Ağustos 2015 tarihinde Murat Dalkılıç ile evlendi.

HAKAN SABANCI KİMDİR?

1991 doğumlu olan Hakan Sabancı, Sabancı ailesindendir. Hakan Sabancı, Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı’nın oğlu, Hacı Sabancı’nın ise erkek kardeşidir.

Eğitimini Amerika’da tamamlamış olan Hakan Sabancı, futbolla yakından ilgileniyor. Sabancı koyu bir Beşiktaş taraftarıdır. Hakan Sabancı uzun bir süre Aslışah Alkoçlar ile aşk yaşamıştır.

Aslışah Alkoçlar ile 1 yıllık ilişkilerini Ekim 2016’da bitiren Hakan Sabancı’nın adı Hadise ile anılmıştır. Daha sonra bu listeye Didem Soydan, Cansu Melis Karakuş gibi isimlerde eklenmiştir. Daha sonra ise Hakan Sabancı'nın Murat Boz'un eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştır.

Hakan Sabancı Hacı Ömer Sabancı’nın üçüncü oğlunun torunudur.