24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

'Modern hayat bana göre değil'

Yapımcı Birol Güven katıldığı ‘360 Derece Emel’ce programında “Modern hayata bir türlü alışamadım. Hikayelerimi mahalle hayatıyla anlatıyorum” dedi.

MAGAZİN SERVİSİ23 Ekim 2016 Pazar 07:00 - Güncelleme:
'Modern hayat bana göre değil'

Türk televizyonlarına yaptığı projelerle adından söz ettiren Birol Güven, önceki akşam Emel Müftüoğlu’nun sunduğu ‘360 Derece Emelce’ye konuk oldu. Ekranın fenomen dizileri Çocuklar Duymasın, Seksenler gibi kült olmuş yapımlara imza atan Güven programda önemli açıklamalarda bulundu.  Sıcak, samimi ve özlenen mahalle dizilerini yazmayı tercih ettiğini belirten ünlü yapımcı “Geriye dönüp yaptığım işlere baktığımda modern hayatla bir problemim var, alışamadım bir türlü” dedi.

YAŞADIKLARIMI ANLATIYORUM

 Gerçekleştirdiği projelerde hayatından kesitlerinde yer aldığını söyleyen Güven ‘Çocuklar Duymasın’da kendimi ve çocukluğumu yazdım. Ben kalabalık bir ailede yaşadım ve yaptığım projelerde bunlar yansıyor. Mesela ‘Seksenler’ dizisi çocukluğumda yaşadığım mahalleyi anlatıyor. Sıcak, samimi ve aile olan bütün hikayelerde ben varım. Hayatta hiçbir şey gerçek kadar ilginç değil” dedi.