17 Nisan 2024 Çarşamba / 9 Sevval 1445

Mustafa var Meryem yok

Komedyen Cem Yılmaz, ‘Arif ve 216’ adlı yeni filminin kadrosuna Mustafa Sandal’ı dahil etti. Yılmaz, Meryem Uzerli’nin ise filmde yer almayacağını söyledi.

MAGAZİN SERVİSİ 23 Eylül 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Mustafa var Meryem yok

Arif ve 216 adlı sinema filmi için cast çalışmasına başlayan Cem Yılmaz, önceki akşam oyuncu kadrosuyla ilk toplantısını yaptı. Etiler’deki bir mekanda Ozan Güven, Özkan Uğur ve Zafer Algöz’le akşam yemeği için bir araya gelen Yılmaz, yeni filminin ilk sürpriz oyuncusunu da açıkladı. Sinemada ‘New York’ta Beş Minare’ adlı filmle tecrübe kazanan Mustafa Sandal, ‘Arif ve 2016’ filminde yer alacak. 

Toplantı ile ilgili Cem Yılmaz “Yemek yedik, eve gidiyoruz. Mustafa Bey’in yeni single çalışmasını konuştuk. Çıkacak yeni şarkının sözlerinin üstünden geçtik. En kötü ihtimalle güzel olacağını düşünüyoruz. Şarkı sizlere yazıldı” sözleriyle esprili bir cevap verdi.

Her projesine ‘evet’ derim

Basın mensuplarının “Meryem Uzerli’nin de filmde yer alacağı doğru mu?” sorusuna cevap veren Yılmaz “Hayır, değil” diyerek bu iddiayı yalanladı. Mustafa Sandal ise güzel bir toplantı olduğunu belirterek “Cem Yılmaz’ın her projesine açığım.” dedi.